HomeΚΡΗΤΗ«Πάμε μαζί»: Εκδηλώσεις στο Λασίθι από το ΚΕΘΕΑ Αριάδνης

«Πάμε μαζί»: Εκδηλώσεις στο Λασίθι από το ΚΕΘΕΑ Αριάδνης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Πολυδύναμο Κέντρο Αγίου Νικολάου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών και με το σύνθημα «Πάμε μαζί» προγραμματίζει δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού στην Ιεράπετρα και τον Άγιο Νικόλαο.

Ιεράπετρα

Σάββατο 25 Ιουνίου και ώρα 20:30 στην Παραλιακή Πλατεία (όπισθεν παλιού Δημαρχείου). Θεατρικό δρώμενο από μέλη και εθελοντές του Πολυδύναμου Κέντρου Αγίου Νικολάου με την υποστήριξη του Δήμου Ιεράπετρας, του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΤΙ.Α. Ιεράπετρας, του μέγα χορηγού ψητοπωλείου Special και των επιχειρήσεων Foodsafe & Greensafe.

Παράλληλα θα λειτουργεί ενημερωτικό περίπτερο του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Η βραδιά θα κλείσει με συναυλία του Μάνο Παπαδάκη και των συνεργατών του Αποστόλη Γιασλακιώτης, Γιάννη Κοντάκης, Πολύδωρο Φρατζεσκάκη και Νίκο Οικονομέα.

Άγιος Νικόλαος

Κυριακή 26 Ιουνίου και ώρα 20:30 στην Πλαζ ΕΟΤ. Θεατρικό δρώμενο από τα μέλη και τους εθελοντές του Πολυδύναμου Κέντρου Αγίου Νικολάου με παράλληλη ενημερωτική δράση από το Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Την εκδήλωση υποστηρίζει ο Δήμος Αγίου Νικολάου και ο ΠΑΟΔΑΝ.

Μετά το θεατρικό δρώμενο θα ακολουθήσει συναυλία με τον Γιώργη Μανωλάκη και τους συνεργάτες του Ζαχαρία Σπυριδάκη, Γιάννη Παπατζανή και Μανώλη Καλαϊτζάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θεατρικό δρώμενο που θα παρουσιαστεί και στις δύο πόλεις, είναι αποτέλεσμα θεατρικού εργαστηρίου που στήθηκε και συντονίστηκε με την επιμέλεια της εθελόντριας Ελεάννας Καρανδεινού και πλαισιώνεται μουσικά από τον εθελοντή Γιώργο Τσαγκαράκη.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Το Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης με έδρα τον Άγιο Νικόλαος είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση