HomeHL-9Άγιος Νικόλαος: Στη Δημοσιότητα τα στοιχεία του γυμναστή που φέρεται να ασελγούσε σε αθλήτριες

Άγιος Νικόλαος: Στη Δημοσιότητα τα στοιχεία του γυμναστή που φέρεται να ασελγούσε σε αθλήτριες

Ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών έχει προφυλακιστεί από τις 6 Ιουνίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγίου Νικολάου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 46χρονου γυμναστή, o οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων.

Πρόκειται για τον προπονητή που κατηγορείται από ανήλικα παιδιά, ηλικίας 13 έως 20 ετών σήμερα. Επτά αγόρια και ένα κορίτσι που περιγράφουν καταστάσεις πανομοιότυπες. Με χαστούκια κατά τη διάρκεια προπονήσεων, τον ίδιο να τους πατάει στα πόδια για τιμωρία όπως έλεγε όταν δεν έκαναν αυτά που τους ζητούσε και να προσπαθεί όπως τονίζουν να ικανοποιήσει με κάθε ευκαιρία τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Δείτε εδώ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του

Οι καταγγελίες των 8 μαθητών

Όπως έγινε γνωστό, οκτώ μαθητές, εκ των οποίων επτά αγόρια και ένα κορίτσι, πήγαν σε αστυνομικό τμήμα του Λασιθίου και κατήγγειλαν πως ο 46χρονος προπονητής του εκτός του ότι τους συμπεριφερόταν προσβλητικά και υποτιμητικά, τους έβαζε να του κάνουν μασάζ ενώ αυτός έβλεπε πορνό στο κινητό του.

Σύμφωνα με την καταγγελία και των 8 παιδιών ο ίδιος την ώρα που του έκαναν το μασάζ και παρακολουθούσε πορνογραφικό υλικό ήταν μόνο με το εσώρουχό του.

Μάλιστα, αυτό δεν είχε συμβεί μόνο μία φορά αλλά συνέβαινε πολύ συχνά από το 2014 έως και το 2021.

Παράλληλα, το κορίτσι που είναι αυτή τη στιγμή 20 χρονών κατήγγειλε πως το 2017 (όταν δηλαδή ήταν 15 χρόνων) ο 46χρονος προπονητής την ξεμονάχιασε και την θώπευσε.

Λασίθι: Προφυλακιστέος ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών

Υπενθυμίζεται ότι στις 6 Ιουνίου, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται για ασέλγεια κατά ανηλίκων μαθητών του, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και έκανε λόγο για σκευωρίες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση