HomeHL-CultureΟ Μπεν Στίλερ στoν Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Είσαι ο ήρωάς μου»

Ο Μπεν Στίλερ στoν Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Είσαι ο ήρωάς μου»

Ο κωμικός ηθοποιός συνάντησε τον Ουκρανό πρόεδρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Ουκρανία ταξίδεψε ο Μπεν Στίλερ στα πλαίσια των προγραμματισμένων συναντήσεων του, ως πρέσβης Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε την ευκαιρία να βρεθεί με τον πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τον «ήρωά» του, όπως τον χαρακτήρισε. Ο Στίλερ εξέφρασε τον θαυμασμό του και έδωσε τα συγχαρητήριά του για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται όλες αυτές τις δοκιμασίες στις οποίες έχει υποβληθεί η χώρα τους τελευταίους μήνες, μετά τη ρωσική εισβολή.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, όπως φαίνεται και από το βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος ο Ζελένσκι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο προεδρικό του γραφείο.

Λίγο πριν τη συνάντησή τους, ο Στίλερ περιηγήθηκε στο Ιρπίν και τα βομβαρδισμένα κτίρια, λέγοντας πως: «Είναι άλλο να βλέπεις την καταστροφή στην τηλεόραση ή στα social media και άλλο να το βλέπεις με τα μάτια σου. Είναι πολύ σοκαριστικό».

Στη συνάντησή τους, μίλησαν για τη βοήθεια που χρειάζονται οι Ουκρανοί πολίτες, οι οποίοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ενώ όπως είπε ο πρόεδρος «αυτό που είδες στο Ιρπίν είναι απαίσιο. Αλλά είναι ακόμα χειρότερο να φανταστείς τι συμβαίνει στα σημεία που είναι ακόμα υπό προσωρινή κατοχή στα ανατολικά της χώρας».

Ο κωμικός ηθοποιός υπογράμμισε αργότερα, σε επίσημη ανακοίνωσή του πως είναι χρέος όλων μας να βοηθήσουμε όσους έχουν επηρεαστεί από τον πόλεμο. «Είμαι εδώ και συναντώ ανθρώπους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εξαιτίας του πολέμου της Ουκρανίας. Οι άνθρωποι μοιράστηκαν μαζί μου ιστορίες για το πώς ο πόλεμος άλλαξε τη ζωή τους, πώς έχασαν τα πάντα και ανησυχούν πλέον για το μέλλον τους», είπε.

Νωρίτερα, ο Στίλερ ταξίδεψε στην Πολωνία, όπου συνάντησε πρόσφυγες από την Ουκρανία και όπως είπε: «Μέσα στα χρόνια είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πρόσφυγες και αιτούντες ασύλου σε όλο τον κόσμο από τη Συρία, τη Κεντρική Αμερική, το Αφγανιστάν, το Ιράκ και τώρα την Ουκρανία. Σε τόσα μέρη του κόσμου, ο πόλεμος και η βία ερημώνει τους ανθρώπους. Όποτε και όπου κι αν συμβεί κανείς δεν επιλέγει να εγκαταλείψει το σπίτι του».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση