HomeΚΡΗΤΗΕγκαίνια αίθουσας «Κρητικών Προσωπικοτήτων» στην Κρητική Εστία

Εγκαίνια αίθουσας «Κρητικών Προσωπικοτήτων» στην Κρητική Εστία

Στην Αθήνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα, παρουσία εκπροσώπων της Πολιτικής, της Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, του Πολιτισμού, των Γραμμάτων και των Τεχνών πραγματοποιήθηκαν στην Κρητική Εστία τα εγκαίνια της αίθουσας «Κρητικών Προσωπικοτήτων». Στην αίθουσα εκτίθενται ιστορικά κειμήλια, προσωπικά αντικείμενα κρητικών προσωπικοτήτων, καθώς και φωτογραφικό υλικό.

Τα εγκαίνια έγιναν στην έδρα του ιδρύματος στο Παγκράτι, ενώ Αγιασμό πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος.

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης, ο οποίος μετέφερε τα συγχαρητήρια και τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη και ο οποίος δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη χαρά σήμερα εδώ στο Παγκράτι εγκαινιάσαμε την αίθουσα Κρητικών Προσωπικοτήτων. Η αίθουσα αυτή αποτελεί ένα ελάχιστο φόρο τιμής σε όλα τα άξια κρητικά τέκνα των γραμμάτων, των τεχνών ,του πολιτισμού, της πολιτικής. Είναι ένας χώρος, τον οποίο αξίζει να επισκεφθούν τα παιδιά μας ώστε να θαυμάσουν και να εμπνευστούν από τις κρητικές προσωπικότητες που έχουν συμβάλει για να είναι η Κρήτη σε ένα από τα υψηλότερα βάθρα της Ελληνικής Ιστορίας.

Αξίζουν τα συγχαρητήρια προς τον Προέδρο κ. Μυτιληνάκη, στο Διοικητικό Συμβούλιο και στο προσωπικό του Ιδρύματος για το σημαντικό έργο το οποίο επιτελείτε. Εκατοντάδες φοιτητές από την Κρήτη φιλοξενούνται στις οργανωμένες εγκαταστάσεις του Ιδρύματος με υψηλές προδιαγραφές φιλοξενίας. Καλή συνέχεια και πάντα με δημιουργικά αποτελέσματα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση