HomeHL-9Πάτρα: Εκτάκτως στη ΓΑΔΑ η αδερφή της Πισπιρίγκου – Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες διώξεις σε βάρος της Ρούλας

Πάτρα: Εκτάκτως στη ΓΑΔΑ η αδερφή της Πισπιρίγκου – Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες διώξεις σε βάρος της Ρούλας

Ασφυκτικό θάνατο και εγκληματική ενέργεια έδειξε το πόρισμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τη Δήμητρα Πισπιρίγκου να μεταβαίνει εκτάκτως στις 12 το μεσημέρι στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ για κατάθεση ως μάρτυρας και ανοικτό το ενδεχόμενο άσκησης νέων ποινικών διώξεων, σε βάρος της προφυλακισμένης αδερφής της, Ρούλας, περνάει στην τελική της φάση η πολύκροτη υποθεση της Πάτρας.

Το πόρισμα Καρακούκη – Καλoγρηά, λειτούργησε ως καταλύτης και επιτάχυνε τις διαδικασίες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν οτι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έχει κλείσει η δικογραφία που σχηματίζει το Ανθρωποκτονιών.

Για τους αναλυτές της Ασφάλειας, είναι φανερό πλέον το τι έχει συμβεί και μάλιστα, φαίνεται να έχουν φθάσει στο σημείο να εκτιμούν τι ακριβώς γινόταν χρονικά, κάθε φορά που ένα απο τα τρία παιδιά του ζεύγους Δασκαλακη – Πισπιρίγκου, έφευγε απο τη ζωή.

Το πόρισμα

Στο πολυσέλιδο πόρισμα που χθες το μεσημέρι διαβίβασε στο Ανθρωποκτονιών ο προιστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών κ. Νικος Καρακούκης, αναφέρεται οτι τα δυο κοριτσάκια δολοφονήθηκαν και μάλιστα με βίαιο τρόπο απο κάποιο χέρι που τους έφραξε την αναπνοή μέχρι να τους «πάρει» τη ζωή. Στην περίπτωση της Ίριδος, το βραδυ της δολοφονίας στην οικία της οικογένειας στην Πάτρα, βρίσκονταν μόνο δυο πρόσωπα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου και η Δήμητρα. Συνεπώς, η σημερινή κατάθεση της αδερφης της προφυλακισμένης μητέρας αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθως θα κληθεί να περιγράψει λεπτο προς λεπτό τι συνέβη τη μοιραια βραδιά του Μαρτιου του 2021. Στην προηγουμενη κατάθεση της, είχε δώσει ένα ακλόνητο άλλοθι στη Ρούλα Πισπιρίγκου όμως τότε τα δεδομένα ήταν άλλα, γεγονός που σημαίνει οτι και οι ερωτήσεις των αστυνομικών και οι απαντήσεις της μάρτυρος θα κινούνται σε διαφορετικό επίπεδο. Με την κατάθεση της, ολοκληρώνεται ο κύκλος των καταθέσεων όλων των προσώπων και το μόνο που απομένει ειναι να δούμε αν και πότε Αστυνομία και Εισαγγελία θα καλέσουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου για εξηγήσεις. Κάτι που αναμένεται να διευκρινιστεί τις επόμενες ώρες. H ίδια μέσα απο τις φυλακές συνομιλεί διαρκώς με τον δικηγόρο της κ. Όθωνα Παπαδόπουλο προκειμένου να καθορίσει τις επόμενες κινήσεις, επιμένοντας για άλλη μια φορά, πως δεν έχει καμία εμπλοκή και οτι δεν σκότωσε τα παιδιά της. «Έχω χάσει τα παιδιά μου και έχει διαλυθεί η οικογενεια μου, έχω στερηθεί την προσωπική μου ελευθερία βρισκόμενη κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλου» υποστηρίζει.

Αυτό είναι το απόσπασμα από το πόρισμα Καρακούκη – Καλογρηά που οδηγεί σε ασφυκτικό θάνατο και εγκληματική ενέργεια και αναμένεται να προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.

iatrodikastiki
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση