HomeHL-GreeceΜύκονος: Νεαρός έσπασε στο ξύλο τη μητέρα του στα Ματογιάννια!

Μύκονος: Νεαρός έσπασε στο ξύλο τη μητέρα του στα Ματογιάννια!

«Έύχομαι να βγάλεις τον καρκίνο», της φώναζε και στη συνέχεια της έριξε τρεις μπουνιές στο πρόσωπο και της έσπασε τη μύτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα πρωτοφανές περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό καφέ στα Ματογιάννια της Μυκόνου.

Ανήλικος, για ασήμαντη αφορμή, επιτέθηκε φραστικά στη μητέρα του με κατάρες, τη γρονθοκόπησε μπροστά στα δύο ανήλικα αδέρφια του και αφού της έσπασε τη μύτη, εξαφανίστηκε.

Η μητέρα του, αιμόφυρτη κατήγγειλε το συμβάν στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και υπέβαλλε μήνυση, με τις πληροφορίες να λένε ότι ο «άγουρος» δράστης φρόντισε να την «κοπανήσει» με το πρώτο πλοίο από το νησί των ανέμων.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 22:00. Η 44χρονη Ελληνίδα μητέρα που βρισκόταν για διακοπές στο νησί, καθόταν με τα τρία ανήλικα παιδιά της σε γνωστό καφέ στα Ματογιάννια. Ξαφνικά και σύμφωνα με την καταγραφή του συμβάντος από την Αστυνομία, ο γιος της ηλικίας 17 ετών σηκώθηκε πάνω και σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να εκτοξεύει εναντίον της ύβρεις και κατάρες. Μάλιστα, της είπε «Έύχομαι να βγάλεις τον καρκίνο». Όμως δεν αρκέστηκε στη φραστική επίθεση αλλά όρμησε και της έριξε τρεις μπουνιές στο πρόσωπο. Μια αδιανόητη επίθεση η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έγινε για ασήμαντη αφορμή, στο πλαίσιο μιας συζήτησης που είχαν.

Η γυναίκα αιμόφυρτη προσπάθησε να τον συγκρατήσει, όμως ο δράστης ξεγλίστρησε τρέχοντας στα σοκάκια του κοσμοπολίτικου νησιού, σβήνοντας τα ίχνη του.

Η μητέρα του, πήγε στην Αστυνομία όπου κατήγγειλε το αιματηρό συμβάν και υπέβαλλε μήνυση εναντίον του γιου της, ενώ σε επικοινωνία που είχε με τον σύζυγο της, έμαθε ότι ο 17χρονος μετά την πράξη του εγκατέλειψε το νησί.

 

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση