HomeΚΡΗΤΗ«ΕΝ ΠΛΩ 2022»: Έκθεση ναυτιλιακών και άλλων ειδών για την πρόληψη και ασφάλεια στη θάλασσα

«ΕΝ ΠΛΩ 2022»: Έκθεση ναυτιλιακών και άλλων ειδών για την πρόληψη και ασφάλεια στη θάλασσα

Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από την Πέμπτη 23 Ιουνίου έως και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 θα πραγματοποιηθεί για 6η φορά στο Ηράκλειο το τετραήμερο Έκθεσης ναυτιλιακών και άλλων ειδών, και αφορά στην πρόληψη και ασφάλεια στη θάλασσα.

Το «ΕΝ ΠΛΩ 2022» οργανώνεται από τον Παγκρήτιο Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών , την Περιφέρεια Κρήτης, τον Οργανισμό Λιμένα Ηρακλείου και τελεί υπό την εποπτεία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον Παγκρήτιο Όμιλο Φουσκωτών «με κύριο συστατικό την αγάπη όλων μας για την θάλασσα το ΕΝ ΠΛΩ είναι για εμάς μία γιορτή. Η γιορτή της Θάλασσας. Το τετραήμερο αυτό έχει σκοπό να παρουσιάσει στους Ηρακλειώτες αλλά και σε όλους τους επισκέπτες, σειρά από θαλασσινές εκδηλώσεις οι οποίες έχουν στόχο την αναψυχή αλλά και την πρόληψη και ασφάλεια στη θάλασσα.

Συγκεκριμένα, στην πλατεία του προβλήτα του Μικρού Κούλε θα γίνει έκθεση σκαφών και συναφών προϊόντων , μουσικές εκδηλώσεις , ενώ στη θάλασσα θα γίνουν βόλτες των επισκεπτών με φουσκωτά σκάφη , επίδειξη διάσωσης της ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Παγκρήτιου Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών και αρκετές ακόμα δραστηριότητες για τους επισκέπτες των εκδηλώσεων και όλα αυτά φυσικά εντελώς δωρεάν.
en-plo-2022-afissa

Διαφήμιση
Διαφήμιση