HomeHL-PsilaΣκούμπι Ντου: Τώρα μπορείτε να περάσετε μια βραδιά στο «Mystery Machine» με οικοδεσπότη τον Σάγκι

Σκούμπι Ντου: Τώρα μπορείτε να περάσετε μια βραδιά στο «Mystery Machine» με οικοδεσπότη τον Σάγκι

Για τους φανατικούς θαυμαστές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η σειρά κινουμένων σχεδίων Σκούμπι Ντου απέκτησε φανατικούς θαυμαστές τη δεκαετία του ’90 στην Ελλάδα, ενώ έχει γυριστεί και ταινία με τους ίδιους ήρωες.

Για να γιορτάσουν την εικοστή επέτειο από την ταινία, Warner Bros. και Airbnb συνεργάστηκαν για να προσφέρουν τη δυνατότητα διανυκτέρευσης στο «Mystery Machine», το αγαπημένο φορτηγάκι με το οποίο ταξίδευαν οι ήρωες της σειράς.
http___cdn-cnn_-com_cnnnext_dam_assets_220618144008-04-mystery-machine-airbnb
Μάλιστα, ο ηθοποιός Μάθιου Λίλαρντ, που έπαιζε τον φοβερό και τρομερό Σάγκι, θα υποδέχεται τους επισκέπτες στο εμβληματικό φορτηγάκι, το οποίο θα σταθμεύσει στην ακτή του Μαλιμπού στη νότια Καλιφόρνια για τρεις διανυκτερεύσεις στις 24, 25 και 26 Ιουνίου.
33-1
«Zoinks! Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που έπαιξα τον Σάγκι στην πρώτη ταινία «Scooby-Doo» της Warner Bros., αλλά το πνεύμα του είναι μαζί μου από τότε», ανέφερε ο Λίλαρντ στην καταχώρηση της Airbnb. «Για να το γιορτάσω, γυρνάω στο 2002 με μια εντελώς groovy διαμονή στην αγαπημένη Mystery Machine της συμμορίας, χωρίς τέρατα», σημείωσε.

Οι τυχεροί επισκέπτες θα λάβουν έναν ειδικό εικονικό χαιρετισμό από τον Λίλαρντ κατά την άφιξή τους. Στο εσωτερικό του βαν θα βρουν μια λάμπα λάβας, παιχνίδια μυστηρίου, ακόμα και μια ρετρό τηλεόραση για να ξαναδούν την ταινία. Θα υπάρχουν επίσης πολλά Scooby Snacks για να τα απολαύσουν.

Έχει επίσης κανονιστεί δείπνο. Θα περιλαμβάνει όλα τα αγαπημένα φαγητά του Σάγκι και του Σκούμπι, όπως χοτ ντογκ και μπιφτέκια μελιτζάνας.

Θυμηθείτε τη σειρά των κινουμένων σχεδίων και αναπολήστε

Πηγή φωτογραφιών: cnn.com

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση