HomeHL-WorldΣυναγερμός στο Κάρντιφ λόγω πιθανής διαρροής αερίου: Οδηγία στους πολίτες να μείνουν σπίτι με κλειστά παράθυρα

Συναγερμός στο Κάρντιφ λόγω πιθανής διαρροής αερίου: Οδηγία στους πολίτες να μείνουν σπίτι με κλειστά παράθυρα

Έχουν συγκεντρωθεί δυνάμεις της τοπικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης περιστατικών έκτακτης ανάγκης στην περιοχή Κάρντιφ Μπέι της πρωτεύουσας της Ουαλίας ζήτησαν από τους πολίτες να μείνουν σπίτι τους και να κρατήσουν κλειστά τα παράθυρά τους λόγω συμβάντος που φέρεται να συνδέεται με διαρροή αερίου.

Σύμφωνα με τη Sun, δυνάμεις της ουαλικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικής έχουν συγκεντρωθεί στο Κάρντιφ Μπέι (Κόλπος του Κάρντιφ), όπως ονομάζεται η περιοχή γύρω από την ομώνυμη λίμνη γλυκού νερού.

Σε μια δήλωση μέσω Twitter, η Πυροσβεστική υπηρεσία της Νότιας Ουαλίας κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να μείνουν μακριά από την προβλήτα Queen Alexandra.

«Λόγω περιστατικού που βρίσκεται σε εξέλιξη, ζητάμε να παραμείνουν κλειστές οι πόρτες και τα παράθυρα στην περιοχή γύρω από την προβλήμα» ανέφερε η ανακοίνωση. Η αστυνομία ζήτησε από τον κόσμο να αποφεύγει να καλεί στα τηλεφωνικά της κέντρα σε σχέση με το συγκεκριμένο ζήτημα, να μην πλησιάζει στην περιοχή και να αφήσει τα στελέχη των υπηρεσιών αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης να κάνουν τη δουλειά τους.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση