HomeΣΠΟΡΣτο ΠαΓΝΗ ο Λ. Αυγενάκης – Επισκέφτηκε τον τραυματία Χαντμπολίστα

Στο ΠαΓΝΗ ο Λ. Αυγενάκης – Επισκέφτηκε τον τραυματία Χαντμπολίστα

Άμεση η κινητοποίηση όλου του υγειονομικού προσωπικού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άμεση ήταν η κινητοποίηση όλου του υγειονομικού προσωπικού, τόσο στις Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις (ιατροί, φυσικοθεραπευτές, προσωπικό ΕΚΑΒ και εθελοντές Ερυθρού Σταυριού) όσο και στο ΠΑΓΝΗ, για τον τραυματισμό του διεθνή αθλητή μας, Δημήτρη Παπαδόπουλου στον τελευταίο αγώνα της Εθνικής Εφήβων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Handball, όπου νίκησε την Ουρουγουάη και κατατάχθηκε 13η.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μετέβη αμέσως στο ΠΑΓΝΗ, συνομίλησε με τους γιατρούς και με τον ίδιο τον νεαρό αθλητή μας, βεβαιώθηκε ότι όλα βαίνουν καλώς και τηλεφωνικά ενημέρωσε τη μητέρα του διεθνή μας παίκτη, καθησυχάζοντάς την.

Μάλιστα, ο κ. Αυγενάκης ευχαρίστησε δημόσια όλο το υγειονομικό προσωπικό και τα στελέχη του ΕΚΑΒ, του ΠΑΓΝΗ και του Ερυθρού Σταυρού για την άμεση αντίδραση, την πληρέστατη κάλυψη, την επάρκεια, την ετοιμότητα και τα ταχύτατα αντανακλαστικά τους.

Εδώ η ανάρτηση του κ. Αυγενάκη:

«Όλα καλά, ευτυχώς, με τον τραυματισμό του αθλητή μας Δημήτρη Παπαδόπουλου, παίχτη της Εθνικής μας Εφήβων, στον τελευταίο της αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Handball, όπου νίκησε την Ουρουγουάη και κατατάχθηκε 13η.

Στον νεαρό αθλητή μας, που είχε μια άσχημη πτώση στην άμμο, προσφέρθηκαν αμέσως οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες με την τοποθέτηση νάρθηκα στον αυχένα από τους γιατρούς της διοργάνωσης, την φυσικοθεραπεύτρια της ελληνικής αποστολής, τα στελέχη του ΕΚΑΒ και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού. Όλοι τους έτρεξαν αμέσως δίπλα του!

Κρίθηκε σκόπιμο για προληπτικούς λόγους να μεταφερθεί με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που βρίσκεται μόνιμα στις Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις για τη διεξαγωγή των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Beach Handball, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για περαιτέρω εξετάσεις, συνοδεία και του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων και μέλους του ΔΣ της Ομοσπονδίας Χάντμπολ, Κώστα Βιολιτζή.

Στο ΠΑΓΝΗ βρέθηκα αμέσως με τους συνεργάτες μου, συνομίλησα με τους εξαιρετικούς γιατρούς μας, με τον ίδιο τον Δημήτρη και τηλεφωνικά με τη μητέρα του, την οποία και καθησύχασα, αφού όλα βαίνουν καλώς.

Πολλά «μπράβο» και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το υγειονομικό μας προσωπικό, τόσο αυτών που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις όσο και στο νοσοκομείο για την άμεση αντίδραση και την πληρέστατη κάλυψη σ’ αυτό το περιστατικό, το οποίο ήταν και το πρώτο τόσες ημέρες και με τόσους πολλούς αγώνες όπου χρειάστηκαν να επιδείξουν την επάρκεια, την ετοιμότητα και τα ταχύτατα αντανακλαστικά τους.

Ευχαριστούμε όλα τα στελέχη του ΕΚΑΒ, διοικητικό προσωπικό και φυσικά τη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ.
Ευχαριστούμε για άλλη φορά και τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Δημήτρη, περαστικά! Οι σκέψεις μας και οι ευχές για γρήγορη ανάρρωση σε συνοδεύουν».

Διαφήμιση
Διαφήμιση