HomeHL-SportsΜπόι Βάτερμαν: Μετά τον ΟΦΗ επιστρέφει στην PSV και θα παίξει Champions League στα 38 του

Μπόι Βάτερμαν: Μετά τον ΟΦΗ επιστρέφει στην PSV και θα παίξει Champions League στα 38 του

Ο Μπόι Βάτερμαν περνάει ιατρικά από την Αϊντχόφεν, στην οποία και επιστρέφει μετά από εννέα χρόνια ως μια λύση εμπειρίας και βάθους για τον «άσο», ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει την PSV στον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επαναπατρισμός και… Champions League στα 38 του χρόνια για τον Μπόι Βάτερμαν.

O πολύπειρος Ολλανδός κίπερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ μετά από δύο χρόνια και συνολικά 34 συμμετοχές στον ΟΦΗ, επιστρέφει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Αϊντχόφεν.

Ο βετεράνος πορτιέρε συμφώνησε με τη διοίκηση της PSV και αφού περάσει τα ιατρικά τεστ το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, θα ανακοινωθεί επίσημα ως το νέο απόκτημά της, όντας η τρίτη επιλογή στη θέση του τερματοφύλακα και μια κίνηση που θα προσδώσει βάθος και εμπειρία.

Άλλωστε, ο Βάτερμαν αποτελεί γνωστό πρόσωπο στο κλαμπ, καθώς αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αϊντχόφεν τη σεζόν 2012-13, καταγράφοντας συνολικά 41 συμμετοχές πριν αποχωρήσει με προορισμό την Τουρκία και την Καραγκιουμρούκ.

Στην PSV, ο πρώην κίπερ τoυ ΟΦΗ  θα έχει την ευκαιρία να δώσει ξανά το παρών στο Champions League, μετά τη σεζόν 2017-18 και την πορεία με τον ΑΠΟΕΛ, όποτε και κατέγραψε μάλιστα τρεις συμμετοχές στους ομίλους.

Η Αϊντχόφεν κατέλαβε την 2η θέση στην Eredivisie και θα διεκδικήσει την πρόκριση στη φάση των ομίλων από τον τρίτο προκριματικό γύρο ως ισχυρή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση