HomeHL-SportsOΦΗ «Αντίο» στον σπουδαίο Θαλή Τσιριμώκο

OΦΗ «Αντίο» στον σπουδαίο Θαλή Τσιριμώκο

Η ομάδα μας πενθεί για την απώλεια ενός εκ των κορυφαίων επιθετικών που φόρεσαν τη φανέλα της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Θαλής Τσιριμώκος, ο άνθρωπος, ο οποίος με τα χρώματα του ΟΦΗ είχε την τιμή να είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στον οποίο απονεμήθηκε το βραβείο Fair Play, δεν είναι πια μαζί μας.

b17c53c18ff7ca8e1552342fd3800fee_l

                         Θαλής Τσιριμώκος  –  Νίκος Σαργκάνης

Γεννημένος το 1954, ο Τσιριμώκος έκανε μεγάλη καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ από το 1981 ως το 1986 τίμησε τη φανέλα του ΟΦΗ, φορώντας την συνολικά σε 114 αγώνες, στους οποίους σκόραρε 40 φορές.

Ήταν μάλιστα βασικό στέλεχος της πρώτης σεζόν από τη 15ετία του Ευγένιου Γκέραρντ στον πάγκο του ΟΦΗ!

Ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 15 γκολ σε 30 συμμετοχές τη σεζόν 1984-85, ενώ δύο χρόνια νωρίτερα βρέθηκε στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 17 γκολ σε 32 αγώνες.

Ο Θαλής Τσιριμώκος Θα έχει για πάντα μια ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της ιστορίας του ΟΦΗ!

—————————————————————————————————————–

thalis_tsirimokosΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θαλή Τσιριμώκου για τον χαμό του.

Ο Θαλής Τσιριμώκος, υπήρξε ένας μεγάλος σκόρερ του συλλόγου μας, αλλά πέρα απο την μεγάλη κλάση του σαν ποδοσφαιριστής, είχε σήμα κατατεθέν της προσωπικότητας του, το ήθος του.

Για το οποίο μάλιστα είχε τιμηθεί, το 1984, σε αγώνα του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό στο «Καραισκάκης» όταν μετά απο μια εκπληκτική επέμβαση του Σαργκάνη, σε κεφαλιά του Βλαστού, έσπευσε να φιλήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και για το λόγο αυτό πήρε το βραβείο “Fair play” σε μια απο τις κορυφαίες διαχρονικά στιγμές του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Καλό Παράδεισο, Θαλή Τσιριμώκο.

Σε ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που χάρισες στην οικογένεια του ΟΦΗ μας.

Δεν θα σε ξεχάσουμε, ποτέ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση