HomeΕΛΛΑΔΑΣΥΡΙΖΑ: Για εκλογές τον Σεπτέμβρη προετοιμάζεται η Κουμουνδούρου

ΣΥΡΙΖΑ: Για εκλογές τον Σεπτέμβρη προετοιμάζεται η Κουμουνδούρου

Οδηγία Τσίπρα να επιστρέψουν όλοι αμέσως μετά τις 15 Αυγούστου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φουλ για εκλογές ετοιμάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και μάλιστα η Κουμουνδούρου εκτιμά ότι ο πρωθυπουργός σχεδιάζει να τις προκηρύξει την εβδομάδα μετά το Δεκαπενταύγουστο για να γίνουν μέσα στον Σεπτέμβριο. Η αξιωματική αντιπολίτευση διακρίνοντας σαφή αλλαγή στην ρητορική του κ. Μητσοτάκη για τον χρόνο των εκλογών αλλά και του στενού συνεργάτη του κ. Γεραπετρίτη πιστεύει ότι υπό το φόβο της διογκούμενης κοινωνικής δυσαρέσκειας θα προκηρυχθούν εκλογές για τις αρχές του Φθινοπώρου.

Εξ αυτού του λόγου κατά τις πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας έχει ζητήσει από τους στενούς του συνεργάτες να έχουν επιστρέψει στα καθήκοντά τους μετά τις ολιγοήμερες διακοπές τους αμέσως μετά τις 15 Αυγούστου καθώς θεωρείται δεδομένη η προκήρυξη εκλογών.

Μπροστά στα νέα δεδομένα η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δηλώνει έτοιμη όχι μόνο για να κερδίσει τη μάχη των εκλογών αλλά και να προχωρήσει χωρίς καθυστερήσεις στην λήψη εκείνων των μέτρων που θα προστατεύσουν την κοινωνία από τις πολλαπλές κρίσεις με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη.

Την εβδομάδα που ξεκινά αναμένεται συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος υπό τον Αλέξη Τσίπρα με αντικείμενο την προεκλογική προετοιμασία. Όπως έχει αναφέρει ήδη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στόχος είναι έως τα τέλη Ιουλίου να έχει ανακοινωθεί ο κεντρικός κορμός, δηλαδή τουλάχιστον το 80% των ψηφοδελτίων. Σύμφωνα με πληροφορίες στα ψηφοδέλτια θα καταγράφεται μία αμφίπλευρη διεύρυνση με πρόσωπα που τυγχάνουν αναγνώρισης στις τοπικές κοινωνίες, μία μεγάλη ανανέωση με επιστήμονες και ειδικούς στους επαγγελματικούς τους τομείς που θα μπορούν να συνδράμουν με τεχνοκρατική επάρκεια στην υλοποίηση δράσεων και ριζοσπαστικών μεταρρυθμίσεων.

Επιπλέον, ο Αλέξης Τσίπρας θα αναθέσει σε συνεργάτες του και στελέχη τον εμπλουτισμό του προγράμματος του κόμματος ώστε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης να παρουσιάσει ένα πλήρες πρόγραμμα διακυβέρνησης στο οποίο θα αποτυπώνονται οι άμεσες προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τους πρώτους κιόλας μήνες της διακυβέρνησης.

Εκ παραλλήλου θα συνεχιστούν και οι περιοδείες του Αλέξη Τσίπρα όπως επίσης και οι ανοιχτές εκδηλώσεις με το σύνολο των στελεχών του κομματικού μηχανισμού.

Ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση