HomeHL-9Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Στο νομό Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 19 Ιουνίου:

Από τις 7.30 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο

Ηράκλειο, στη Λ.Καλοκαιρινού από την οδό Παπαδοπούλου έως την οδό Λασθένους, Γαβαλάδων από την οδό Μαυρογέννους έως τη Λ.Καλοκαιρινού και στις οδούς Πολυχρονάκη, Σαθά, Χαϊνιδων, Πρεκατσούνη, Χατζηκοκόλη και Καινούριου.

Δευτέρα 20 Ιουνίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στις Κάτω Γούβες, στην περιοχή μεταξύ των ξενοδοχείων Αφροδίτη και Λαύρης, της οικίας Γιανναδάκη και των διαμερισμάτων Φουντουλάκη Χριστοφ.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στο χωριό Χάρακας στην περιοχή της γεώτρησης Σταυρουλάκη.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στο Κοκκίνη χάνι στην περιοχή του ΠΙΚΠΑ και της διακλάδωσης προς το ξενοδοχείο Σοφία.

Τρίτη 21 Ιουνίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο δρόμο των Μαλαδών, στην οδό Ειρήνης και Φιλίας, 100μ μετά πρώην Πλαστικά Κρήτης, αριστερά στο στενό, στην περιοχή μετά το κτήμα Καλαθάκη και του αρδευτικού Μούρτζη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στον κόμβο ΙΤΕ – Βούτες στην οδό Μ.Χατζηδάκη και στα Καλέσσα στις περιοχές του ξηραντηρίου Κατεχάκη, των οικιών Παλήκαρη, Λεμπιδάκη, μετόχι Κατεχάκη, της ταβέρνας Κούμος, μετόχι Παπά Γιάννη Σκουλά, και Παλαμιανάκη.Στα χωριά Μονή, Κεραμούτσι και Καμάρι καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών.

Από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στο δρόμο των Μαλαδών, στην οδό Ειρήνης και Φιλίας, 100μ μετά το πρώην κέντρο Βατσινάς, στην περιοχή του αρδευτικού Μαρκομιχελάκη.

Από τη 1 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στις Μαλάδες, στην οδό Ειρήνης και Φιλίας, στην περιοχή 200μ πρίν την ταβέρνας Ζερβού, δεξιά στο ποτάμι, στο αρδευτκό Σταματάκη.

Τετάρτη 22 Ιουνίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στο χωριό Πλακιώτισσα, στον Αγ.Αναστάσιο, στην περιοχή των αρδευτικών Δακανάλη – Κυριακάκη,Κεφαλογιάννη,Αντωνάκη,Χατζησυμεών,Κωσταριδάκη,Κουτεντάκη και στις εγκαταστάσεις του δράγματος Πλακιώτισσας.

Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Γενικά στα χωριά Πάρτηρα και Μικρή Επισκοπή.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Γενικά στο χωριό Τεφέλι.

Πέμπτη 23 Ιουνίου:

Από τις 8 έως τις 9 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στα Μάλλια στην είσοδο Μαλλίων έναντι της εκκλησίας προς θάλασσα, στην παραλιακή οδό Μαλλίων, στο Αγ.Πνεύμα και στις περιοχές των ξενοδοχείων, Malia park, Viva A.E., Πετράκη, Γραμματικάκη, Λαμπρινού, Golden boy, Mallia beach, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στην παραλιακή οδό Σταλίδας – Μαλλίων από την ταβέρνα Στέφη μέχρι την ταβέρνα Paradise και στις περιοχές των ξενοδοχείων Memories, Windmills, Triton, Αμβροσία, Altis, Μερόπη, διαμερίσματα Ακργιάλι, των ταβέρνων Στέφη, Ρία, Κνωσσός, Ανέμι, Κοράλι και σε όλες τις επιχειρήσεις των παραπάνω περιοχών.

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Χερσονησου: Στο λ.Χερσονήσου, στην είσοδο της Χερσονήσσου , στην περιοχή του πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στα Μάλλια στην είσοδο Μαλλίων έναντι της εκκλησίας προς θάλασσα, στην παραλιακή οδό Μαλλίων, στο Αγ.Πνεύμα και στις περιοχές των ξενοδοχείων, Malia park, Viva A.E., Πετράκη, Γραμματικάκη, Λαμπρινού, Golden boy, Mallia beach καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Παρασκευή 24 Ιουνίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στις Γούρνες Τεμένους στις περιοχές του οικισμού των Γουρνών, των εγκαταστάσεων του ΟΤΕ λήψεως, του παιδ.σταθμού Δημιουργία, του νεκροταφείου, της γεώτρησης και του πτηνοτροφέιου Σημαντηράκη.

Σάββατο 25 Ιουνίου:

Από τις 5.30 έως τις 7 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στη Σταλίδα, στις περιοχές των ξενοδοχείων Ανθούσα, Cactus Beach, Ariadne, villa Kirki και στην περιοχή έναντι του ξενοδοχείου Alexander Beach.

Από τις 7 έως τις 8 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στη Σταλίδα, στις περιοχές των ξενοδοχείων Κέρνος, Ίκαρος, και Αναστασία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση