HomeΚΡΗΤΗΕντυπωσιάστηκε ο Κωστής Χατζηδάκης από το Karteros Beach Sports Center

Εντυπωσιάστηκε ο Κωστής Χατζηδάκης από το Karteros Beach Sports Center

Τον ξενάγησε ο Λευτέρης Αυγενάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο περιθώριο της επίσκεψής του στο Ηράκλειο, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, ξεναγήθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη στις νέες Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις στον Καρτερό και έμεινε εντυπωσιασμένος.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού μαζί με τον κ. Χατζηδάκη και τον Βουλευτή Ηρακλείου Μάξιμο Σενετάκη, είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν και «καλή επιτυχία» στην Εθνική μας Ομάδα Εφήβων, αλλά και σε εκείνες των ΗΠΑ και Ουκρανίας στις Νεάνιδες που εκείνη την ώρα προτοιμάζονταν για τους αγώνες τους στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Handball Εφήβων – Νεανίδων, το οποίο ολοκληρώνεται αύριο.

Να σημειωθεί ότι μέσα στις προσεχείς ημέρες θα ενισχυθεί σημαντικά το ΕΑΚΗ, όπως θα συμβεί καιι όλα τα ΕΑΚ της χώρας μας, με δεκάδες εργαζομένους διαφόρων ειδικοτήτων, 8μηνων συμβάσεων, από το Πρόγραμμα Απασχόλησης Κοινοφελούς Χαρακτήρου  του ΟΑΕΔ.

Η ανάρτηση του κ. Αυγενάκη

«Με τους καλούς φίλους και συναδέλφους, τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη, τον Βουλευτή Ηρακλείου Μάξιμο Σενετάκη, αλλά και τον Πρόεδρο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, Λευτέρη Ζερβό,  είχαμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στους χώρους και στα γήπεδα των υπερσύγχρονων παράκτιων εγκαταστάσεων στον Καρτερό.

Παρά το πιεσμένο σημερινό πρόγραμμά του, ο Κωστής Χατζηδάκης βρέθηκε για πρώτη φορά στο Karteros Beach Sports Center, μένοντας εντυπωσιασμένος και έκπληκτος για τον χρόνο αποπεράτωσης του έργου, αλλά και την ποιότητα των εγκαταστάσεων που είναι μοναδικές στην Ελλάδα για αθλήματα άμμου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση