HomeHL-LifestyleΆμπερ Χερντ: Προκαλεί τον Τζόνι Ντεπ

Άμπερ Χερντ: Προκαλεί τον Τζόνι Ντεπ

«Αν δεν του αρέσει που έδωσα συνέντευξη, ας κάνει κι αυτός το ίδιο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Άμπερ Χερντ μπορεί να έχασε τη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ, αλλά δεν μπορεί ακόμα να δεχτεί την ήττα της.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο NBC και αφού παρουσίασε διάφορα έγγραφα και σημειώσεις, που κατά την ίδια, αποδεικνύουν την κακοποίησή της από τον πρώην σύζυγό της, τον προκάλεσε να κάνει κι εκείνος το ίδιο.

Πιο συγκεκριμένα, η Άμπερ Χερντ υποστηρίζει πως τις εν λόγω σημειώσεις, οι οποίες χρονολογούνται από το 2011, τις είχε κρατήσει ο γιατρός της και είναι έγκυρες.

«Είχα μιλήσει στον γιατρό μου τότε, για την κακοποίηση που βίωσα με τον Τζόνι. Αυτές οι σημειώσεις μπορούν να αποδείξουν ότι λέω την αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά σε ένα σημείο της συνέντευξής της.

Μετά την κυκλοφορία της στην τηλεόραση την Παρασκευή, εκπρόσωπος της ηθοποιού μίλησε στην Post και τόνισε πως αν κάποιος από την πλευρά του Ντεπ έχει πρόβλημα με αυτή την κίνηση, ας κάνει το ίδιο κι ας παρουσιάσει τη δική του εκδοχή.

«Εάν ο κύριος Ντεπ ή η νομική ομάδα του έχουν πρόβλημα με αυτό, συνιστούμε να καθίσει ο ίδιος ο Τζόνι με τη Σαβάνα Γκάθρι για μια ώρα και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις της», δήλωσε εκπρόσωπος της Χερντ στην Post.

Ανάμεσα στις σημειώσεις αυτές, αναφέρονται περιστατικά στα οποία κατά την ίδια, ο Ντεπ «την χτύπησε, την έσπρωξε πάνω σε έναν τοίχο και απείλησε να τη σκοτώσει».

Τόσο η ίδια, όσο και οι νομικοί σύμβουλοί της φαίνεται να αγνοούν το γεγονός ότι η δικαστής που ανέλαβε την υπόθεση με τον Τζόνι Ντεπ απέρριψε αυτές τις σημειώσεις.

«Υπάρχουν πολλά χρόνια μέσα σε αυτές τις σελίδες. Οι σημειώσεις χρονολογούνται από το 2011, από την αρχή της σχέσης μας και τις πήρε ο γιατρός μου, στον οποίο και κατήγγειλα την κακοποίηση. Σχεδόν όλα όσα έζησα, βρίσκονται εκεί. Φαίνονται όλα όσα συνέβησαν, σε πραγματικό χρόνο», αναφέρει η Χερντ σε άλλο σημείο της συνέντευξης στη Σαβάνα Γκάθρι.

H ηθοποιός τόνισε επίσης, πως η ανάκριση από την οποία πέρασε στο δικαστήριο ήταν ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα που έχει ζήσει.

Οκτώ μήνες πριν την απειλή που δέχτηκε για τη ζωή της, η πρωταγωνίστρια του «Aquaman» αναφέρει πως ο ηθοποιός «της έσκισε το νυχτικό και την πέταξε στο κρεβάτι», ενώ λίγο καιρό μετά την έσπρωξε ξανά και την πέταξε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να πονάει για μέρες.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο της στη Washington Post. H Άμπερ Χερντ τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους. Ο Τζόνι Ντεπ τη μήνυσε για τους ισχυρισμούς της, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Οι ένορκοι αποφάσισαν ότι η δήλωση της Χερντ ήταν ψευδής, συκοφαντική και έγινε με κακόβουλο τρόπο. Υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων. Η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων. Ωστόσο, μετά τις ρυθμίσεις και τη μείωση του ποσού από το Ανώτατο Δικαστήριο της Βιρτζίνια, η ηθοποιός καλείται να πληρώσει 8 εκατ. δολάρια.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση