HomeΕΛΛΑΔΑ«Νταής» αλλοδαπός με ναρκωτικά έριξε… κεφαλιά σε αστυνομικό!

«Νταής» αλλοδαπός με ναρκωτικά έριξε… κεφαλιά σε αστυνομικό!

Στη Χίο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πήρε… «φωτιά» ένας αλλοδαπός, κατά την διάρκεια ελέγχου στον οποίο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το βράδυ της Τετάρτης κοντά στο Λιβάνειο σχολείο στη Χίο και δεν δίστασε να βρίσει χυδαία έναν από αυτούς, τον οποίο προσπάθησε και να χτυπήσει με… κεφαλιά!

Ο δράστης ακινητοποιήθηκε και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, καθώς στην κατοχή του βρήκαν μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1,7 γραμμαρίου. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν άλλες τρεις συσκευασίες, μια με μισό γραμμάριο κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης -το γνωστό shisha, που αποκαλείται και «κοκαΐνη των φτωχών»- μια με 0,9 γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης και μια με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή «σοκολάτας» βάρους 0,7 γραμμαρίου, καθώς και 14 ναρκωτικά χάπια διαφόρων τύπων.

Οι ποσότητες των ναρκωτικών κατασχέθηκαν και σε βάρος του «νταή» αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, απείθεια, εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση