HomeHL-9Πανελλαδικές 2022: Στα Αγγλικά εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι

Πανελλαδικές 2022: Στα Αγγλικά εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι

Οι εξετάσεις θα διαρκέσουν ως τις 30 Ιουνίου, όπου θα εξεταστούν οι υποψήφιοι στα Ιταλικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με Αγγλικά ξεκινούν σήμερα Σάββατο, οι εξετάσεις στα Ειδικά Μαθήματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Οι εξετάσεις θα διαρκέσουν ως τις 30 Ιουνίου, όπου θα εξεταστούν οι υποψήφιοι στα Ιταλικά. Οι βαθμολογίες αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Ιουλίου, ενώ οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ ακόμα και πριν από το 15αύγουστο, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.

Σχετικά με τα Ειδικά και Μουσικά Μαθήματα, οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης: μέχρι τις 8:00 π.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 8:30 π.μ., μέχρι τις 9:30 π.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 10:00 π.μ. μέχρι τις 16:00 μ.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 16:30 μ.μ. και μέχρι τις 12:00 μ.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 12:30 μ.μ.

Η διάρκεια εξέτασης για τα Ειδικά και Μουσικά Μαθήματα: των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις ώρες, των Σχεδίων (Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι ώρες, του ειδικού μαθήματος «Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων» είναι περίπου είκοσι λεπτά.

Για το μουσικό μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» η εξέταση της φωνητικής ή οργανικής μουσικής διαρκεί 2 με 6 λεπτά για κάθε υποψήφιο και για το μουσικό μάθημα «Μουσική Αντίληψη και Γνώση», η εξέταση στο αντικείμενο της Μουσικής Αντίληψης έχει διάρκεια 30 λεπτών, ενώ η εξέταση στο αντικείμενο της Μουσικής Γνώσης έχει διάρκεια 2 ωρών.

 

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση