HomeCity GuideΠροβολή της ταινίας: Το αγόρι που δάμασε τον άνεμο 

Προβολή της ταινίας: Το αγόρι που δάμασε τον άνεμο 

Σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, σας προσκαλούμε να παρακολουθήσουμε μαζί παρέα την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 20.00  μια εξαιρετική ταινία που εξυμνεί την ζωή και  διαχρονικές αξίες, όπως η αγωνιστικότητα ενάντια στις αντιξοότητες, η επιμονή και η στοχοθεσία.

Πρόκειται για την ταινία΄΄ Το Αγόρι που Δάμασε τον ΄Ανεμο ΄΄ παραγωγής 2019 για ενήλικες και παιδιά άνω των 13 ετών, η οποία αφορά ένα νεαρό αγόρι  που ζει με την οικογένειά του σε ένα χωριό της Αφρικής και επιθυμεί να παρακολουθήσει το σχολείο, προκειμένου  να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Μια ταινία που αβίαστα μεταδίδει τα απαραίτητα εφόδια που χρειαζόμαστε όλοι μας, μικροί και μεγάλοι στον αγώνα της ζωής και που ολόκληρη η οικογένεια αλλά και ο καθένας  ξεχωριστά ανεξαρτήτου ρόλου, πραγματικά θα απολαύσει.

Για δηλώσεις συμμετοχής: στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης 2821028166, 2821051214 καθημερινά από 7.00 έως 15.00. Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας. Είσοδος ελεύθερη. Διάρκεια ταινίας: 1 ώρα και 53 λεπτά. Διεύθυνση Κέντρου Πρόληψης: Μιχελιδάκη 17(1ος όροφος).

Διαφήμιση
Διαφήμιση