HomeΕΛΛΑΔΑΚολωνός: Ανήλικος ξυλοκοπούσε και εκβίαζε με ροζ βίντεο 14χρονη – Ζητούσε χρήματα από τον πατέρα της

Κολωνός: Ανήλικος ξυλοκοπούσε και εκβίαζε με ροζ βίντεο 14χρονη – Ζητούσε χρήματα από τον πατέρα της

Με την απειλή ότι θα την εκθέσει στα social media

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ έχει προκαλέσει μια νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας με δράστη έναν ανήλικο.

Ο 17χρονος, ζητούσε χρήματα από ιδιοκτήτη περιπτέρου στον Κολωνό προκειμένου να μην ανεβάσει στα social media πορνογραφικό βίντεο, με την 14χρονη κόρη του.

Ο 57χρονος πατέρας, όταν αρνήθηκε να υποκύψει στον εκβιασμό, είδε το περίπτερό του να καταστρέφεται, από τον νεαρό. Τότε κάλεσε την αστυνομία που συνέλαβε τον 17χρονο.

Την απίστευτη υπόθεση χειρίζεται το Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής ενώ από την έρευνα, προέκυψε, ότι η 14χρονη που είχε σχέση με τον δράστη, βίωσε μαρτυρικές στιγμές, καθώς ο 17χρονος, την κακοποιούσε ψυχολογικά και σωματικά.

Εκβιαστικός μηχανισμός

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο 17χρονος, μετέβη στο περίπτερο του 57χρονου στον Κολωνό αποφασισμένος να αποσπάσει χρήματα από τον μεσήλικα, ιδιοκτήτη. Με θράσος, τον πλησιάζει, του δείχνει ένα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την 14χρονη κόρη του με την οποία ο δράστης είχε σχέση και τον απειλεί ότι αν δεν υποκύψει στον εκβιασμό, θα ανεβάσει το υλικό στα social media και θα διασύρει τη μαθήτρια.

Ο 57χρονος, παθαίνει σοκ, όπως μεταδίδει το protothema.gr. Του ζητά να το διαγράψει, να φύγει και να μην ξαναπλησιάσει ποτέ το παιδί του. Όμως ο νεαρός επέμενε και όταν κατάλαβε ότι δεν πρόκειται να πάρει χρήματα, άρχισε να κάνει γυαλιά – καρφιά το περίπτερο. Μόλις ολοκλήρωσε το καταστροφικό του έργο, αποχώρησε όμως το θύμα κάλεσε την Αστυνομία με αποτέλεσμα ο δράστης να εντοπιστεί από άνδρες της Άμεσης Δράσης στην οδό Δημοσθένους και να συλληφθεί. Οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής όπου εκεί από την έρευνα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 17χρονος είχε στήσει εδώ και καιρό έναν εκβιαστικό μηχανισμό με θύμα την 14χρονη μαθήτρια.

Το κοριτσάκι, όπως προέκυψε, είχε σχέση με τον δράστη, ο οποίος την είχε πείσει να του στέλνει βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια ενώ είχαν τραβήξει και μαζί.

Στη συνέχεια ξεκίνησε να την εκβιάζει να του δίνει χρήματα με την απειλή ότι θα την εκθέσει στα social media ενώ καθ’όλη τη διάρκεια της σχέσης την ξυλοκοπούσε λέγοντας της ότι αν μιλήσει θα κάνει κακό σε εκείνη και την οικογένεια της.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση