HomeHL-LifestyleSurvivor: Ο Γιώργος Ταλάντσεβ «τσέκαρε» το εισιτήριο της επιστροφής και ο Μαρτίκας έσπασε το ρεκόρ

Survivor: Ο Γιώργος Ταλάντσεβ «τσέκαρε» το εισιτήριο της επιστροφής και ο Μαρτίκας έσπασε το ρεκόρ

Ποιον θέλει νικητή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ είναι ο παίκτης που θα αναγκαστεί να δει τον τελικό του Survivor από την… εξέδρα, καθώς το τηλεοπτικό κοινό στην 2η υποψηφιότητα του αποφάσισε να τον στείλει σπίτι του, διατηρώντας παράλληλα στο παιχνίδι τον Στάθη Σχίζα, την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον…terminator Σπύρο Μαρτίκα. Ο 45χρονος «εξολοθρευτής» από το Κερατσίνι κατάφερε να παραμείνει για 11η φορά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και να σπάσει το ρεκόρ τάκου που κατείχε ο Τριαντάφυλλος.

Πριν όμως γίνει γνωστό το ποιος αποχωρεί οι Survivors σχολιάζοντας τα όσα έγιναν στο συμβούλιο της Τετάρτης (15/6) έφτασαν στο συμπέρασμα ότι πλέον κανείς δεν ψηφίζει αγωνιστικά αλλά στρατηγικά, με τον Στάθη Σχίζα να χαρακτηρίζει άδικα την υποψηφιότητα του και να ανακοινώνει την απόφαση του πως και αυτός θα κινηθεί με στρατηγική.

Ο Άρης Σοϊλέδης μπορεί να ένιωθε ασφαλής αυτή την εβδομάδα έχοντας κατακτήσει δυο φορές την ατομική ασυλία, όμως πιστεύει πως με την πρώτη ευκαιρία θα τον βγάλουν στον τάκο γι΄ αυτό θα κάνει ότι μπορεί για να μην κάνει σε κανέναν το χατίρι. «Εγώ είμαι βέβαιος πως αν χάσω την πρώτη ασυλία από εδώ και πέρα, θα είμαι σίγουρα υποψήφιος. Περιμένω πως και πως αυτήν τη στιγμή γιατί όλοι έλεγαν πως ψηφίζουν αγωνιστικά. Αυτό θα είναι μια απόδειξη ότι κάποιοι δεν θέλουν να με βρούνε απέναντί τους αγωνιστικά και πως θα παίξουν στρατηγικά για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τους φίλους τους. Οπότε αναμένω να δω κάτι τέτοιο. Βέβαια δεν θα τους το κάνω καθόλου εύκολο. Σε κάθε ασυλία θα μπαίνω μέσα για να την κερδίζω» ανέφερε ο ποδοσφαιριστής.

Στο σχέδιο που πιστεύει πως έχει ο Άρης Σοϊλέδης για τον τελικό αναφέρθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας. «Δεν μου αρέσει που ο Άρης εγκλωβίζει κόσμο. Έχει απώτερο σκοπό να θέλει στον τελικό του Survivor να καθίσει με ανθρώπους που είναι λιγότερης δυναμικής κι αποδοχής από εκείνον γιατί έτσι πιστεύει. Πασχίζεις να καθίσεις με κόσμο διαχειρίσιμο. Θέλεις η τετράδα να επιλεγεί δια χειρός Άρη κατά πως σε βολεύει. Δεν σε συμφέρουν οι υπόλοιποι γιατί έχουν ήθος, αξίες και πάνε με το σπαθί τους. Παλεύουν και κρίνονται από τον κόσμο. Εσύ πασχίζεις να φτάσεις εκεί, χωρίς να βγεις σε κάποια δοκιμασία απέναντι στον κόσμο. Πας εκεί με κόσμο που εσύ θα επιλέξεις ως πιο εύκολα διαχειρίσιμους από εσένα. Άρα τέσσερις καρέκλες δια χειρός Άρη, δεν νομίζω ότι θα βρούνε σύμφωνο τον κόσμο που μας κρίνει» δήλωσε ο 45χρονος φαρμακοποιός από το Κερατσίνι.

Στον αγώνα με έπαθλο φαγητό και… πτήση παραπέντε η Σταυρούλα δεν θα συμμετείχε καθώς ακόμα ταλαιπωρείται από μια ίωση. Όμως λίγο έλειψε οι Μπλε να χάσουν και τον Νίκο Γιάννη, ο οποίος στην προσπάθεια του να ισοφαρίσει σε 4-4 τους Κόκκινους έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του… μουδιάζοντας συμπαίκτες και αντιπάλους.

Οι Κόκκινοι πήραν το πρώτο σκέλος με 8-3. Στο 2ο οι Μπλε πίεσαν και έφτασαν τον αγώνα σε match point με τη Μαίη να κάνει το 8-7 και να στέλνει τους Κόκκινους να φάνε καλά σε μια βίλα και να κάνουν paragliding.

Συγκινημένοι ήταν οι νικητές που κατάφεραν μετά από καιρό να κατακτήσουν ένα μεγάλο έπαθλο.

Η ήττα έδειξε να ενοχλεί την Ασημίνα, η οποία… έσταξε δηλητήριο για τους νικητές. Η παίκτρια της Μπλε ομάδας βρήκε «καρμική» τη νίκη των Κόκκινων τονίζοντας πως ο παίκτης που φεύγει είναι πάντα στην ομάδα που έχει κερδίσει το έπαθλο. Ο Σπύρος Μαρτίκας που δεν αφήνει τέτοια σχόλια να περάσουν έτσι… έστησε την Ασημίνα στον τοίχο.

Οι δυο ομάδες βρέθηκαν ξανά αντιμέτωπες στο παιχνίδι ερωτήσεων της Καραϊβικής με τους Μπλε να κατακτούν τη νίκη με 5-3 και να απολαμβάνουν το γλυκάκι τους.

Χαρούμενοι όμως ήταν και οι Κόκκινοι που άφησαν την παραλία τους μετά από καιρό και… πέταξαν στα ουράνια απολαμβάνοντας ένα καλό έπαθλο, αν και ο Μαρτίκας φάνηκε να ζορίζεται.

Στο Συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός αφού ενημερώθηκε για το πως πέρασαν οι Κόκκινοι και άκουσε και τα σχόλια των τεσσάρων υποψηφίων ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Πριν ο Τάλα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό να υποδείξει ποιον θα ήθελε να κερδίσει το Survivor, με τον 28χρονο διευθυντή ξενοδοχείου να δηλώνει σίγουρος πως ο φίλος του Άρης Σοϊλέδης θα βρίσκεται στον τελικό, όμως να ζητάει συγγνώμη από τον ποδοσφαιριστή που θα προτιμούσε να… σηκώσει την κούπα η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση