HomeHL-9Ελεύθερος ο μασέρ που κατηγορείται για ασέλγεια σε πελάτισσα ξενοδοχείου

Ελεύθερος ο μασέρ που κατηγορείται για ασέλγεια σε πελάτισσα ξενοδοχείου

Επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι στον 47χρονο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ελεύθερος αφέθηκε ο 47χρονος μασέρ που κατηγορείται ότι θώπευσε πελάτισσα ξενοδοχείου, στη Χερσόνησο.

Σήμερα πέρασε το κατώφλι του Ανακριτή Ηρακλείου ο 47χρονος για την υπόθεση ασέλγειας η οποία καταγγέλθηκε στις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο μασέρ από την Βουλγαρία αφέθηκε ελεύθερος, με την σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα ενώ του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και συγκεκριμένα του επιβλήθηκε η απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα αλλά και να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μία φορά το μήνα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου όταν, σύμφωνα με την καταγγελία, μία 34χρονη από την Ουκρανία πλήρωσε για να κάνει μασάζ. Ο 47χρονος μασέρ, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, φέρεται να ασέλγησε πάνω της θωπεύοντάς την.

Αμέσως μετά το περιστατικό η 34χρονη ανέφερε όλα όσα έγιναν στον 47χρονο σύζυγό της ο οποίος εντόπισε και ξυλοκόπησε τον μασέρ.

Η υπόθεση της ασέλγειας καταγγέλθηκε και στις αρχές με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον μασέρ και να τον οδηγούν ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό χωρίς τη συναίνεση της παθούσας.

Ο ίδιος ωστόσο κατά την κατάθεσή του αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση