HomeΚΡΗΤΗΗ νύχτα των τροχαίων- Ένας νεκρός, δύο τραυματίες, ο ένας στην Εντατική

Η νύχτα των τροχαίων- Ένας νεκρός, δύο τραυματίες, ο ένας στην Εντατική

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η νύχτα των τροχαίων ήταν η χθεσινή καθώς μέσα σε λίγη ώρα σημειώθηκαν τρία πολύ σοβαρά τροχαία στους δρόμους της Κρήτης.

43χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

Ένας 43χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σε τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ στην εθνική οδό Ηρακλείου-Λασιθίου στο ύψος του Γιόφυρου.

220835

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 43χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα να προσκρούσει και να χτυπήσει θανάσιμα στο δρόμο.

220830

Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

35χρονος στην Εντατική

Μία σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε σήμερα στις 3 τα ξημερώματα ανάμεσα σε ένα αυτοκίνητο με μια μηχανή με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 35χρονου.

Το περιστατικό συνέβη στον παραλικό δρόμο του Αγίου Νικολάου στην περιοχή Αμμούδι όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 35χρονος συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα.

Ο άτυχος άνδρας φέρει σοβαρά τραύματα και σύμφωνα με πληροφορίες εισήχθη στο νοσοκομείο Αγ. Νικολάου όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άτυχος 35χρονος είναι σε κωματώδη κατάσταση και οι γιατροί δίνουν αγώνα για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Αγ. Νικολάου

Τρίτο τροχαίο

Λίγη ώρα αργότερα και αρκετά χιλιόμετρα, σημειώθηκε νέο τροχαίο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός οδηγού μηχανής.

Το νέο περιστατικό συνέβη στο ΒΟΑΚ στο ύψος του Καλού Χωριού όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο οδηγός μιας μηχανής εξετράπη της πορείας του.

Αμέσως έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μετέφερε τον άτυχο οδηγό στο νοσοκομείο.

Τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας του ΒΟΑΚ.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση