HomeΕΛΛΑΔΑΝΔ για Λατινοπούλου: Δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές

ΝΔ για Λατινοπούλου: Δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές

«Δεν έχει κανένα αξίωμα στο κόμμα», αναφέρουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο σάλος που ξέσπασε -για ακόμη μία φορά- με τις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου, τώρα για δημοσίευμα σχετικά με την εμφάνιση της παρουσιάστριας, Δανάης Μπάρκα, έφερε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πηγές του κυβερνώντος κόμματος, «η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Υπενθυμίζεται πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου είχε υπάρξει υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2019 στην περιφέρεια της Α’ Θεσσαλονίκης.

«Προβάλλουμε λάθος πρότυπα, άτομα με παχυσαρκία»

Όλα ξεκίνησαν όταν με νέα ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η Αφροδίτη Λατινοπούλου έβαλε αυτήν την φορά, στο στόχαστρό της την παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα, αποκαλώντας την… «λάθος πρότυπο».

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναδημοσιεύσει άρθρο που αναφέρεται σε εμφάνιση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στην παραλία. Και σχολιάζει, προκαλώντας -αν μη τι άλλο- αίσθηση, πως… δεν θα πρέπει να προβάλλονται άτομα με παχυσαρκία.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά» έγραφε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στην ανάρτησή της.

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση:
d17333_
«Διχάστηκε» το Twitter

Αν και το κοινό δεν φαίνεται να τη «συμπαθεί» ιδιαίτερα και το δείχνει ξεκάθαρα κάθε φορά που εκφράζει την άποψή της δημόσια, αυτή τη φορά με την συγκεκριμένη ανάρτηση, διχάστηκε. Στο Twitter παρουσιάζονται και οι δύο πλευρές, με κάποιους χρήστες να την καταδικάζουν για «ρατσισμό και χονδροφοβία» και άλλους να της δίνουν -για πρώτη φορά ίσως- δίκιο.

Κάποιοι επισημαίνουν μάλιστα, πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έκανε μπούλινγκ στη Δανάη Μπάρκα, απλά τόνισε πως δεν πρέπει να προβάλλεται ως.. υγιές πρότυπο.

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα στη Λατινοπούλου

Η Δανάη Μπάρκα έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από την εκπομπή της και τόνισε πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου παλεύει να «προβληθεί» μέσα από τις απόψεις της.

Η ίδια ούτε που κατονόμασε την πολιτικό, καθώς όπως είπε, «δεν θέλει να ασχημύνει πιάνοντας το όνομά της στο στόμα της».

«Σκεφτόμουν και συζητούσα με τους συνεργάτες μου πώς θα μπορούσα να τοποθετηθώ διακριτικά πάνω στο θέμα αυτό. Όταν ένας άνθρωπος έχει ως μοναδικό του όπλο να σχολιάζει τους άλλους, σε πιάνει μια λύπη, γιατί σκέφτεσαι πόσο άδειος μπορεί να είναι. Επειδή πήρα πολλά μηνύματα όμως, και ίσως υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν τη δική μου δύναμη συναισθηματικά, κι επειδή αυτός ο άνθρωπος ασχολείται και με την πολιτική, ελπίζω αυτό που συμβαίνει να φτάσει και στο κόμμα, στο οποίο ανήκει και να γίνει άμεσα κάτι», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Σε μιά εποχή που όλοι παλεύουμε να εξαλειφθεί η βία, η κακοποίηση, όταν βλέπουμε ότι κάθε λίγο ακούμε για γυναικοκτονίες και ανθρωποκτονίες, άνθρωποι που αυτοκτονούν από ψυχικά προβλήματα κι επειδή, σε λίγα χρόνια μπορεί να φέρουμε κι εμείς παιδιά στον κόσμο, δεν σκεφτόμαστε τι μπορεί να πάθουν τα δικά μας παιδιά, αν τροφοδοτούμε το αίσθημα του ρατσισμού», συμπληρώνει.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση