HomeHL-GreeceΘεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν 26χρονο Πακιστανό για να του πάρουν το κινητό

Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν 26χρονο Πακιστανό για να του πάρουν το κινητό

Ο δράστης μαχαίρωσε τον νεαρό τουλάχιστον μία φορά στα πλευρά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ένας αλλοδαπός άνδρας μαχαίρωσε έναν 26χρονο με καταγωγή από το Πακιστάν ο οποίος έκανε βόλτα στην πλατεία του Λευκού Πύργου.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο αλλοδαπός που φορούσε κορδέλα στο κεφάλι και είχε τσάντα ώμου, πλησίασε τον νεαρό και τον απείλησε με μαχαίρι προκειμένου να του δώσει το κινητό του τηλέφωνο. Όταν ο 26χρονος αρνήθηκε, τότε τον μαχαίρωσε τουλάχιστον μία φορά στα πλευρά, στην αριστερή πλευρά.

«Τρέξαμε για να βοηθήσουμε τον άνθρωπο καθώς ήταν γεμάτος αίματα και μας έλεγε ότι ζαλίζεται. Φώναζε ότι του έκλεψαν το κινητό», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας. «Καλέσαμε αμέσως την αστυνομία και τον βάλαμε να κάτσει σε ένα παγκάκι μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο δράστης τον κάρφωσε με το μαχαίρι γιατί το θύμα φοβήθηκε και δεν έδωσε το κινητό του», ανέφερε στο protothema.gr άντρας που ήταν παρών στο περιστατικό που σημειώθηκε στις 6 το απόγευμα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον νεαρό και διεκομίσθη στο νοσοκομείο “Ιπποκράτειο”. Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. συνέλεξαν καταθέσεις και πραγματοποιούν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δράστη.

 

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση