HomeHL-9Σοβαρό τροχαίο ατύχημα – Αυτοκίνητο χτύπησε κατάστημα και κατέρρευσε η τζαμαρία

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα – Αυτοκίνητο χτύπησε κατάστημα και κατέρρευσε η τζαμαρία

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ο 51χρονος οδηγός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε ελάχιστα λεπτά πριν τις 7:00 το απόγευμα στη Χανιώπορτα Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν όταν οδηγός αυτοκινήτου που κινούνταν στη Χανιώπορτα (στα ενετικά τείχη Ηρακλείου) με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να «καρφωθεί» σε τζαμαρία παραπλήσιου καταστήματος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, πρόκειται για οδηγό ηλικίας 51 ετών ο οποίος μεταφέρθηκε, ευτυχώς, με ελαφριά τραύματα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σημειώνεται ότι παρότι η τζαμαρία του καταστήματος κατέρρευσε ολοσχερώς με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά στο κατάστημα παιδικών ενδυμάτων πολλών χιλιάδων ευρώ εν τούτοις η τζαμαρία του αυτοκινήτου παρέμεινε ανέπαφη. Μόνο ο προφυλακτήρας και τα μπροστινά φανάρια του οχήματος υπέστησαν υλικές ζημιές.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική ωστόσο δεν χρειάστηκε να γίνει απεγκλωβισμός του οδηγού καθώς, όπως αναφέρθηκε, το αυτοκίνητο δεν υπέστη σοβαρές ζημιές.

Επί τόπου βρίσκονται επίσης τόσο η Τροχαία η οποία διεξάγει έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στο ατύχημα καθώς και η οδική βοήθεια του οδηγού η οποία καταγράφει τις εκατέρωθεν καταστροφές.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως, παρότι πρόκειται για έναν πολυσύχναστο δρόμο από όπου διέρχονται καθημερινά πολλοί πεζοί, δεν έγινε κάποιος άλλος τραυματισμός πολίτη ή υπαλλήλου, εκτός από εκείνον του οδηγού.

troxaio troxaio2 troxaio3 troxaio4

Διαφήμιση
Διαφήμιση