HomeΕΛΛΑΔΑSKY express: Ένατο Airbus A320 για τον νεότερο και πιο “πράσινο” στόλο της χώρας

SKY express: Ένατο Airbus A320 για τον νεότερο και πιο “πράσινο” στόλο της χώρας

Mε την προσθήκη ενός ακόμη Airbus A320 neo

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πιστή στη δέσμευσή της για ένα βιώσιμο μοντέλο αερομετατοφορών, η SKY express εντάσσει στον στόλο της ένα ακόμη υπερσύγχρονο και ολοκαίνουριο Airbus A320neo.

Το νεοαφιχθέν αεροσκάφος, με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και τις πλέον σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, ενισχύει την αεροπορική της νέας εποχής σε διαθεσιμότητα θέσεων και την αρτιότερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών.

Αποδεικνύει επίσης ότι ο πιο πράσινος στόλος της χώρας κι ένας από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς της Ευρώπης βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει ενός ιδιαίτερα απαιτητικού θερινού προγράμματος που περιλαμβάνει 12 χώρες, 24 πόλεις εξωτερικού και το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού.

Η νέα αυτή προσθήκη εντάσσεται στο συνεχιζόμενο επενδυτικό πλάνο της SKY express. Πρόκειται για το ένατο κατά σειρά Airbus A320 και συγκεκριμένα ενός ακόμη Airbus A320 neo,  που έρχεται να συνδράμει τη δυναμικότητα της εταιρείας και τη συνολική προσπάθεια δημιουργίας των κατάλληλων προϋποθέσεων για την ανάδειξη του εθνικού τουριστικού προϊόντος.

Με απευθείας πτήσεις σε στρατηγικούς προορισμούς, αλλά και ισχυρές συμμαχίες με παγκόσμιους αερομεταφορείς, όπως Air transat, Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, Middle East Airlines, Cyprus Airways, easy jet και Delta, η SKY express διασφαλίζει και φέτος το καλοκαίρι την εύκολη μετάβαση των ταξιδιωτών σε 34 ξεχωριστούς, ελληνικούς προορισμούς.

skaiexpres

Σχετικά με την SKY express

H SKY express, μέλος της ERA είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία, η οποία επαναπροσδιορίζει το τοπίο των ευρωπαϊκών αερομεταφορών.

Στην Ελλάδα καλύπτει το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών (34), ενώ για το καλοκαίρι του 2022 έχει εξασφαλίσει δυναμική είσοδο σε διεθνείς αγορές (Κύπρος, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Δανία, Ρουμανία, Ολλανδία, Εσθονία, Πορτογαλία, Αρμενία, Πολωνία) και συνεχίζει.

Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιους αερομεταφορείς όπως Air Transat, Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, El Al,, Middle East Airlines, Cyprus Airways, Transavia, Condor, easy jet και Delta.

Τα τελευταία δύο χρόνια, προέβη στον εκσυγχρονισμό του στόλου της με την απόκτηση καινούργιων Airbus A320neo (x8), ενός Airbus A320ceo και ATR 72-600 (x6), πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στις αερομεταφορές παγκοσμίως.

Σήμερα η SKY express διαθέτει τον νεότερο και πιο “πράσινο” στόλο στην Ελλάδα και έναν από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς στην Ευρώπη.

W: www.skyexpress.com

FB: https://www.facebook.com/SKYexpressAirlinesGreece

IG: https://www.instagram.com/skyexpressgreece/

LI: https://www.linkedin.com/company/sky-express-airlines/

YT: https://www.youtube.com/c/SKYexpressAirlineGreece

Διαφήμιση
Διαφήμιση