HomeΕΛΛΑΔΑΆγριο επεισόδιο μεταξύ μαθητών και νεαρών– Μαχαίρωσαν 20χρονο στο στήθος

Άγριο επεισόδιο μεταξύ μαθητών και νεαρών– Μαχαίρωσαν 20χρονο στο στήθος

Σε παραλία στου Μαρκόπουλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από θαύμα ζει ένας 20χρονος ο οποίος μαχαιρώθηκε στο στήθος κατά τη διάρκεια ενός σοβαρού επεισοδίου που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (14.06.2022) σε παραλία στην περιοχή του Μαρκόπουλου. Ο νεαρός διακομίσθηκε στο ΓΝΑ «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο», όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στη συγκεκριμένη παραλία στην περιοχή του Μαρκόπουλου το βράδυ της Τρίτης (14.06.2022) διοργανώθηκε ένα πάρτι στο οποίο συμμετείχαν σχεδόν 300 άτομα. Τα περισσότερα από αυτά ήταν μαθητές δύο λυκείων της περιοχής αλλά και εξωσχολικοί φίλοι τους.

Ξαφνικά, μεταξύ μαθητών των δύο σχολείων υπήρξε ένταση και η κατάσταση γρήγορα ξέφυγε. Οι μαθητές, στις παρέες των οποίων βρίσκονταν και κάποιοι εξωσχολικοί φίλοι τους, πιάστηκαν στα χέρια. Ένας από τους συμμετέχοντες στον καβγά έβγαλε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στο στήθος ενός 20χρονου.

Ο νεαρός διακομίσθηκε με σταθμό ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο», όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν ακόμα τους δράστες της επίθεσης, καθώς αρκετούς από τους παρευρισκόμενους στο πάρτι που ρώτησαν δεν τους έδωσαν έστω και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση