HomeHL-WorldΒρετανία: Πανικός σε πτήση της British Airways – Πλημμύρισε με νερά η καμπίνα αεροσκάφους

Βρετανία: Πανικός σε πτήση της British Airways – Πλημμύρισε με νερά η καμπίνα αεροσκάφους

Πετούσε προς τις ΗΠΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πανικός επικράτησε σε πτήση της British Airways, όταν άρχισαν να τρέχουν νερά από την οροφή του αεροσκάφους, ενώ πετούσε προς τις ΗΠΑ.

Βίντεο κατέγραψε τις τρομακτικές σκηνές, όταν άρχισε ξαφνικά να… βρέχει στην καμπίνα του αεροσκάφους  Airbus A380 προς τα τέλη της πτήσης BA292 της British Airways από το Χίθροου του Λονδίνου προς την Ουάσιγκτον το περασμένο Σάββατο.

Μέλη του πληρώματος προσπάθησαν να μαζέψουν τα νερά, ρίχνοντας πετσέτες και κουβέρτες στο πάτωμα ενώ μια αεροσυνοδός ακούστηκε να ψιθυρίζει: «δεν μπορεί γ@μ.. το μου να συμβαίνει αυτό!»

Η British Airways επιβεβαίωσε ότι αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στη δεξαμενή πόσιμου ύδατος του διώροφου αεροσκάφους που είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το πίσω μέρος του από τις σκάλες που χρησιμοποιούν οι επιβάτες των οικονομικών θέσεων. «Δεν υπήρξε καμία στιγμή πρόβλημα ασφάλειας, το πρόβλημα εντοπίστηκε στην τροφοδοσία του πόσιμου νερού», ανέφερε η βρετανική αεροπορική εταιρεία.

«Η πτήση συνεχίστηκε με ασφάλεια μέχρι την Ουάσιγκτον και προσγειώθηκε κανονικά. Μια ελαττωματική βαλβίδα αντικαταστάθηκε και το πρόβλημα λύθηκε», όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τη British Airways «δεν απειλήθηκε σε καμία στιγμή η ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος του αεροσκάφους, γι’ αυτό και δεν χρειάστηκε εκτροπή της πτήσης».

Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζει διαρροή νερού μεσούσης της πτήσης αεροσκάφος A380 της British Airways, αν και έχουν καταγραφεί παρόμοια περιστατικά σε αεροπλάνα της Airbus.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση