HomeΕΛΛΑΔΑΡούλα Πισπιρίγκου: Η ανάρτηση – «απάντηση» του Πάνου Κοκκινόπουλου – «Πες το κι έγινε»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ανάρτηση – «απάντηση» του Πάνου Κοκκινόπουλου – «Πες το κι έγινε»

Τι είχε γράψει παλαιότερα η Ρούλα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μια επιθυμία της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα που βρίσκεται στη φυλακή, «απαντά», με μια επική ανάρτηση, ο Πάνος Κοκκινόπουλος, ο σκηνοθέτης που έχει ταυτίσει το όνομά του με τον «Κόκκινο κύκλο» και τη «10η εντολή» τις σειρές που δραματοποιούσαν εγκλήματα.

Αφορμή στάθηκε μια παλαιότερη ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου στα social media, στην οποία έλεγε πως «θα το κάνει το έγκλημα» και την οποία αναπαρήγαγε γνωστή χιουμοριστική σελίδα στο Facebook.

Με την ανάρτησή της, τότε, η Ρούλα Πισπιρίγκου, ζητούσε από τον σκηνοθέτη, όταν κάνει το έγκλημα να την υποδυθεί η Παναγιώτα Βλαντή.

«Πες το κι έγινε»

«Επειδή κάποια στιγμή θα το κάνω το έγκλημα, να πείτε στον Κοκκινόπουλο πως θέλω να με υποδυθεί η Βλαντή», έγραφε η δημοσίευση της Ρούλας Πισπιρίγκου και ο Πάνος Κοκκινόπουλος απάντησε: «Πες το κι έγινε».

Μάλιστα, ο διάσημος σκηνοθέτης επισήμανε πάνω στη φωτογραφία με την ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου και την εταιρεία παραγωγής του, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε στη μικρή οθόνη την υπόθεση της Πάτρας, με την υπογραφή του.

Δείτε την ανάρτηση:

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση