HomeΚΡΗΤΗΣτη Δοξολογία για τα Ονομαστήρια του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης κ.κ. Κυρίλλου ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

Στη Δοξολογία για τα Ονομαστήρια του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης κ.κ. Κυρίλλου ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγ. Φωτεινής στην Ιεράπετρα για τα ονομαστήρια του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης Σητείας κ.κ. Κύριλλου συμμετείχε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης.

Στη Δοξολογία συμπροσευχήθηκαν ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελίου, Βιάννου κ.κ. Ανδρέας, παρουσία των Δημάρχων Ιεράπετρας Θεοδόση Καλαντζάκη, Σητείας Γιώργου Ζερβάκη, Περιφερειακών, Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης, Σωμάτων Ασφαλείας, κληρικών και λαού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Ανδρουλάκης, μετέφερε στον κ. Κύριλλο, τις θερμές ευχές του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, ενώ από την πλευρά του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης Σητείας ευχαρίστησε για τις ευχές τους και για την αγαστή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στη Περιφέρεια, την Π.Ε. Λασιθίου, με την Ιερά Μητρόπολη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση