HomeΚΡΗΤΗΑντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων

Πρόβλεψη για δημιουργία βρεφονηπιακού σταθμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την επίσκεψη Αντιπροσωπείας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Χ.), και συγκεκριμένα του Προέδρου του κ. Eυδόκιμου Σαμαρτζίδη, Αντισυνταγματάρχη (ΤΧ), και του Μέλους κ. Ανδρέα Τσιλιμιγκάκη, Ανθυπασπιστή, δέχτηκε σήμερα, Τρίτη 14 Ιουνίου 2022, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, προκειμένου να ενημερωθεί για τους σκοπούς λειτουργίας της Ένωσης και τα θέματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη της και οι οικογένειές τους λόγω της διαμονής τους στα Χανιά.

Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκε το αίτημα για πρόβλεψη δημιουργίας βρεφονηπιακού σταθμού για τα τέκνα των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, τα ακριβά ενοίκια και η έλλειψη στρατιωτικών οικιών για τη στέγαση των οικογενειών τους, η υποστελέχωση του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης, καθώς και η μετακίνηση των στελεχών από και προς τους χώρους εργασίας τους.

Κατανοώντας τη σοβαρότητα των θεμάτων που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί που αποτελούν σημαντικό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας μας, ο Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε ότι θα συγκαλέσει, στο προσεχές διάστημα, ειδική σύσκεψη ενημέρωσης φορέων παρουσία και των βουλευτών Χανίων, ώστε να τεθούν τα προβλήματα και να αναζητηθούν οι λύσεις τους μέσα από τη συνέργεια όλων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση