HomeHL-9Σήφης Βαλυράκης: Συγκέντρωση συμπαράστασης στους δύο ψαράδες που κατηγορούνται για έγκλημα

Σήφης Βαλυράκης: Συγκέντρωση συμπαράστασης στους δύο ψαράδες που κατηγορούνται για έγκλημα

Οι δύο ψαράδες κρίθηκαν προφυλακιστέοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκέντρωση, υπέρ της αθωότητας των δύο ψαράδων που κατηγορούνται για τον θάνατο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαληράκη, πραγματοποιούν από τις 10:00 έξω από τα δικαστήρια Χαλκίδας, συνάδελφοι τους και πολίτες από την Ερέτρια στην Εύβοια.

Οι δύο ψαράδες κρίθηκαν προφυλακιστέοι, με τον ανακριτή να υποστηρίζει πως οι κατηγορούμενοι σκότωσαν με δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τον πρώην υπουργό και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία σε βάρος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο οι ίδιοι δηλώνουν αθώοι. Ηταν προγραμματισμένο να προσφύγουν στο δικαστικό Συμβούλιο Χαλκίδας κατά της προσωρινής κράτησης που τους επιβλήθηκε, σύμφωνα με το evima.gr.

«Νέα στοιχεία»

Ο δικηγόρος και πρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, Γιάννης Γλύκας, που αναλαμβάνει, μαζί με τον δικηγόρο Δημ. Καρβέλη την υπεράσπισή τους, είχε αναφέρει πριν κάποιες μέρες πως «το επόμενο χρονικό διάστημα θα εισφέρουμε νέα στοιχεία στην υπόθεση , τα οποία θα ανατρέψουν συθέμελα τα μέχρι τώρα δεδομένα».

Οι δύο ψαράδες, προφυλακίστηκαν με βάση την κατάθεση ενός αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος δήλωσε πως τα δύο αδέλφια ευθύνονται για τον θάνατό του, καθώς ενεπλάκησαν σε καβγά με τον Σήφη Βαλυράκη και τον χτύπησαν πριν εκείνος πέσει στη θάλασσα.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση