HomeHL-TOPΜεγάλη Αστυνομική Επιχείρηση για ναρκωτικά – Εντοπίστηκαν 475 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης!

Μεγάλη Αστυνομική Επιχείρηση για ναρκωτικά – Εντοπίστηκαν 475 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης!

Δύο συλλήψεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε Ηράκλειο και Ανώγεια, μετά από πληροφορίες που είχαν συλλέξει οι αστυνομικοί για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν δύο άνδρες ενώ κατασχέθηκε ποσότητα χασίς και 475 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης!

27

Στην επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου με την συνδρομή του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Μονάδας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε ένας εκ των συλληφθέντων να μεταβαίνει στην οικία του δεύτερου με σκοπό την πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Κατά την αποχώρηση του με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη και σε έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.690 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών και κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες τους, σε περιοχές των Δήμων Ηρακλείου και Ανωγείων, κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• 610 γραμμάρια κάνναβης,
• 475 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης τα οποία βρίσκονταν έτοιμα προς πώληση,
• ζυγαριά ακριβείας και
• κινητό τηλέφωνο.
19
Επιπλέον κατασχέθηκαν Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ τα μέλη που συνελήφθησαν αναμένεται να οδηγηθούν στον Ανακριτή Ηρακλείου την Πέμπτη 16/5.

Διαφήμιση
Διαφήμιση