HomeHL-LifestyleSurvivor 2022: Ξανά υποψήφιος για αποχώρηση και πάει για… ρεκόρ

Survivor 2022: Ξανά υποψήφιος για αποχώρηση και πάει για… ρεκόρ

11η φορά στον τάκο και πάει για ρεκόρ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα δεδομένα στην τελική ευθεία του Survivor 2022, καθώς οι ασυλίες θα είναι μόνο ατομικές, αλλά και ακόμη μία… άκρως συνηθισμένη υποψηφιότητα προς αποχώρηση.

Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν εκείνος που κατόρθωσε να πάρει την πρώτη ατομική ασυλία μετά τη νέα αλλαγή στο φορμάτ, έτσι ήταν και ο μοναδικός που μπορούσε να νιώθει ασφαλής στο Συμβούλιο του Νησιού.

Μάλιστα, μετά την τελευταία αλλαγή στο παιχνίδι, ήρθαν στην επιφάνεια και οι τεταμένες σχέσεις ορισμένων παικτών. Για παράδειγμα, η ένταση ανέβηκε μεταξύ Ασημίνας Χατζηανδρέου και Θωμαϊδας Εμμανουηλίδου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος. «Έχω εμμονή μαζί σου» τόνισε, όμως, με χαμόγελο η Θωμαϊδα προς την Ασημίνα, στο τέλος του διαλόγου τους.

Από τη άλλη, ο Σπύρος Μαρτίκας είχε ακόμη έναν έντονο διάλογο με τον Αρη Σοϊλέδη. «Όταν ο Άρης λέει πως η Μαίη και ο Τάλα είναι κολλητοί του φίλοι πως δεν έχει το σθένος ή το μικρό ενδιαφέρον να κερδίσουν και αυτοί κάτι, ένα έπαθλο λίγων ωρών; Δεν είναι κάτι Άρη μου, έχεις κερδίσει τα πάντα! Γιατί δεν έρχεσαι να παλέψουμε μαζί, οι δυο μας, με την Σταυρούλα και την Ασημίνα για να κερδίσουμε και μεις κάτι;» αναρωτήθηκε αιχμηρά νωρίτερα ο Σπύρος Μαρτίκας για τον αρχηγό της μπλε ομάδας του Survivor. «Αυτή λοιπόν δεν είναι η νοοτροπία του νικητή. Είναι η νοοτροπία του τα θέλω όλα για πάρτη μου».

Survivor 2022: Ψήφισαν ξανά τον… συνηθισμένο, 11η φορά στον τάκο και πάει για ρεκόρ

Ωστόσο, η ώρα της κάλπης έφτασε, με τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να βγάζουν στον τάκο για πολλοστή φορά τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας, φτάνοντας μάλιστα τις 11 υποψηφιότητες για αποχώρηση και θέλει άλλη μία για να κάνει… ρεκόρ!

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση