HomeHL-WorldΟυκρανία: Κολυμβητής βούτηξε στη θάλασσα δίπλα σε νάρκη – Η έκρηξη τον διαμέλισε

Ουκρανία: Κολυμβητής βούτηξε στη θάλασσα δίπλα σε νάρκη – Η έκρηξη τον διαμέλισε

Διαμελίστηκε μπροστά στα παιδιά και τη γυναίκα του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το περιστατικό συνέβη στην Οδησσό. Μια οικογένεια πήγε να κάνει μπάνιο σε μια παραλία, η οποία λόγω του πολέμου ήταν γεμάτη από νάρκες, ποντισμένες στο νερό για να αποτρέψουν κάποια ρωσική απόβαση.

Ο άνδρας όμως τις αγνόησε χαρακτηριστικά και βούτηξε. Η σύζυγος ο γιος του και ένας φίλος του που είχαν πάει για μπάνιο μαζί, μάταια του φώναζαν να μην βουτήξει. Δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτε.

Η κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που ο άνδρας ενεργοποιεί τη νάρκη και εκείνη εκρήγνυνται και την οικογένεια του σε κατάσταση αμόκ να τρέχει προς την ακτή για να δει τι είχε συμβεί, αν και όλοι γνώριζαν τι είχε συμβεί.

Η αστυνομία

Μαζί με τον άνδρα κολυμπούσε ένας γνωστός του ο οποίος όμως δεν έπαθε το παραμικρό. Για το περιστατικό έβγαλε ανακοίνωση και η αστυνομία της Οδησσού που μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Η αστυνομία καλεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής της Οδησσού να ακολουθούν αυστηρά τις οδηγίες υπό τον στρατιωτικό νόμο: να μην μεταβαίνουν στην παράκτια ζώνη προστασίας της Μαύρης Θάλασσας, να μην κολυμπούν στη ναρκοθετημένη θαλάσσια περιοχή. Ο μη σεβασμός των κανόνων ασφαλείας από μια οικογένεια από την περιοχή του Ντονέτσκ είχε τραγικές συνέπειες σήμερα. Ενώ κολυμπούσε ένας 50χρονος στη θάλασσα σε ένα από τα χωριά της περιφέρειας της Οδησσού τον σκότωσε μια έκρηξη αγνώστου αντικειμένου μπροστά στη γυναίκα του, τον γιο του και τον φίλο του. Ο τελευταίος γλίτωσε ως εκ θαύματος, καθώς είχε πάει να κολυμπήσει με το θύμα».

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση