HomeHL-9Εργατικό δυστύχημα: «“Έφυγε” ένα από τα καλύτερα παιδιά του χωριού», λέει ο δήμαρχος

Εργατικό δυστύχημα: «“Έφυγε” ένα από τα καλύτερα παιδιά του χωριού», λέει ο δήμαρχος

Πώς έγινε το δυστύχημα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο 51χρονος Μ.Τ. είναι ο άνθρωπος που έχασε τόσο άδικα την ζωή του όταν κατά τη διάρκεια εργασιών σε κτίριο έπεσε ένας τοίχος και τον καταπλάκωσε.

Η τοπική κοινωνία του Νιπιδιτού είναι συγκλονισμένη για την απώλεια του 51χρονου αλλά και τον τρόπο που σκοτώθηκε.

«“Έφυγε” ένα από τα καλύτερα παιδιά του χωριού», λέει ο δήμαρχος

Μόνο καλά λόγια λένε για τον 51χρονο ο οποίος ήταν αρκετά δραστήριος στην περιοχή και βοηθούσε όποιον μπορούσε.

«Ο 51χρονος είναι από τα καλύτερα παιδιά του χωριού. Ήταν ένας άνθρωπος που έμεινε στο χωριό και ήθελε να προσφέρει. Είχε το  μίνι μάρκετ και το καφενείο και όλοι τον αγαπούσαν. Ήταν πάντα γελαστός και βοηθούσε τον κόσμο», αναφέρει συγκλονισμένος ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος, Μανώλης Φραγκάκης.

Πώς έγινε το εργατικό δυστύχημα

Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου είχε αποφασίσει πως ήθελε να προχωρήσει σε ανακατασκευή με αποτέλεσμα να πρέπει να κατεδαφίσει το παλιό κτίριο.

Ο 51χρονος Μ.Τ. μαζί με έναν ακόμα άνδρα πήγαν σήμερα στην οικοδομή για να ρίξουν τους τοίχους.

«Δούλευε με το πιστολέτο στη βάση του τοίχου και έπεσε ο τοίχος με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει», περιέγραψε ο κ. Φραγκάκης ενώ τόνισε παράλληλα πως «το κτίριο αυτό δεν είχε υποστεί κάποια ζημιά από τον καταστροφικό σεισμό».

Το Συνδικάτο Οικοδόμων για το εργατικό δυστύχημα

Ανακοίνωση εξέδωσε το Συνδικάτο Οικοδόμων του νομού Ηρακλείου με αφορμή το νέο εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην Κρήτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του συναδέλφου Μ.Τ. 51 ετών, που έχασε την ζωή του σήμερα το πρωί, ενώ έκανε εργασίες αναστήλωσης οικήματος.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στους χώρους δουλειάς είναι εκρηκτική, με αποτέλεσμα καθημερινά να αυξάνεται η λίστα των συναδέλφων που θρηνούμε.

Απέναντι σ’ αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στους χώρους δουλειάς υπερασπιζόμαστε την ιδία μας την ζωή κα προτάσσουμε τα δικά μας συμφέροντα.

Με οργανωμένο αγώνα, μέσα από τα συνδικάτα μας, δυναμώνουμε την φωνή μας για την προστασία της δικής μας ζωής ώστε να γυρίζουμε σώοι στο σπίτι και στις οικογένειές μας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση