HomeHL-LifestyleSurvivor: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που περίμεναν όλοι οι παίκτες

Survivor: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που περίμεναν όλοι οι παίκτες

Απαρηγόρητη η Ασημίνα από την αποχώρηση της κολλητής της Βρισηίδας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοένα και λιγοστεύουν οι παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor. Η αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου έχει κοστίσει στην Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία είναι μόνη και απαρηγόρητη καθώς δεν αντέχει την απουσία της φίλης της.

Την ίδια ώρα, ο Σπύρος Μαρτίκας κατηγορεί την Μπλε ομάδα για την αποχώρηση της πρώην συντρόφου του, επαναλαμβάνοντας ότι ήταν άδικη η υποψηφιότητα του μοντέλου.

Λίγο πριν τον πρώτο αγώνα επάθλου της εβδομάδας, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες αυτό που όλοι περίμεναν από την πρώτη τους ημέρα στο ριάλιτι επιβίωσης: Το Survivor επιτέλους γίνεται ατομικό, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στους πολύ σημαντικούς αγώνες ασυλίας.

Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι μπαίνει στην τελική ευθεία του παιχνιδιού. Πώς θα αντιδράσουν οι 8 φιναλίστ σε αυτήν την ανακοίνωση;

Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο για τους αγώνες επάθλου, καθώς σε αυτούς οι παίκτες θα αγωνίζονται ανά ομάδες. Κι οι 8 δίνουν τα πάντα στους αγώνες κατάταξης για να πετύχουν τους δύο καλύτερους χρόνους, να αναδειχθούν αρχηγοί και να δημιουργήσουν τις ομάδες αυτής της εβδομάδας. Ποιοι θα είναι οι δύο αρχηγοί; Πώς θα διαμορφωθούν οι νέες ομάδες, αλλά κι οι ισορροπίες;

Διαφήμιση
Διαφήμιση