HomeHL-GreeceΠαρουσιάστηκε και προσήχθη ο σύζυγος της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στου Γκύζη

Παρουσιάστηκε και προσήχθη ο σύζυγος της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στου Γκύζη

Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς πως εξαφανίστηκε γιατί δεν έχει χαρτιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρουσιάστηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ο άνδρας που είχε τηλεφωνήσει για τον θάνατο της 62χρονης που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στου Γκύζη. Νωρίτερα, το πρωί της Κυριακής είχε καλέσει την αστυνομία, προσπαθώντας να εξηγήσει τι έγινε, δηλώνοντας ότι η σύζυγός του πέθανε από παθολογικά αίτια, καθώς είχε πολλά προβλήματα υγείας.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν. Μάλιστα, ο ίδιος για να υποστηρίξει όσα είπε, εξήγησε ότι αυτός ακριβώς ήταν ο λόγος που κάλεσε το ΕΚΑΒ εξαρχής και όχι την αστυνομία γιατί δεν υπήρχε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα διαταχθεί διοικητική απέλαση του άνδρα, ενώ την υπόθεση χειρίζεται πλέον το τοπικό αστυνομικό τμήμα και όχι η ασφάλεια.

Oι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το σπίτι στου Γκύζη όπου βρέθηκε νεκρή η 62χρονη, βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, οι συνθήκες είναι πολύ άσχημες, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει, το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν είχε φυσιολογική ζωή και έτρωγαν ό,τι έβρισκαν.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγος της 62χρονης έτρεξε στο διπλανό σπίτι και ζήτησε βοήθεια από έναν γείτονα, ο οποίος είδε νεκρή την άτυχη γυναίκα. Μάλιστα ο άνδρας με τη βοήθεια του γείτονά του κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Πάντως γείτονες του ζευγάριου στου Γκύζη περιγράφουν τον άνδρα του θύματος ως ένα άτομο που συχνά έπινε και έμπλεκε σε καβγάδες. Τονίζουν, ωστόσο, πως ποτέ δεν είχαν ακούσει το ζευγάρι να τσακώνεται και τον άνδρα να τα βάζει με την 62χρονη. Οι ίδιοι λένε πως η γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν αποκλείουν ο θάνατός της να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση