HomeΕΛΛΑΔΑΘρίλερ στου Γκύζη: Την ιατροδικαστική για την 62χρονη περιμένουν στην αστυνομία

Θρίλερ στου Γκύζη: Την ιατροδικαστική για την 62χρονη περιμένουν στην αστυνομία

Άντρες της ΔΙΑΣ έχουν εντολή να σταματούν και να ελέγχουν όποιον μοιάζει στον σύζυγό της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του άντρα που ενημέρωσε χθες το ΕΚΑΒ πως η 62χρονη γυναίκα του βρίσκεται νεκρή στο σπίτι τους, στου Γκύζη κι έκτοτε αγνοείται. Η αναζήτηση μέχρι τώρα δεν έχει αποδώσει καρπούς, ενώ πληροφορίες θέλουν τους άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ να έχουν λάβει εντολή, να σταματούν όποιον εντοπίζουν, ο οποίος μοιάζει στον αναζητούμενο και να τον ελέγχουν.

Την ίδια στιγμή, στην ΕΛΑΣ περιμένουν την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έκθεσης, ώστε να διαπιστώσουν από πού προήλθε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας. Θυμίζεται πως η 62χρονη, με καταγωγή από την Αλβανία, όπως και ο σύζυγός της –  βρέθηκε νεκρή με μώλωπες στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της, όμως πέρα από υποθέσεις, δεν μπορεί για την ώρα να υπάρξει ασφαλές συμπέρασμα, καθώς το σπίτι δεν είχε ίχνη παραβίασης.

Από εκεί και πέρα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το σπίτι στου Γκύζη που βρέθηκε νεκρή η 62χρονη, βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, οι συνθήκες είναι πολύ άσχημες, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει, το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν είχε φυσιολογική ζωή και έτρωγαν ό,τι έβρισκαν.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγος της 62χρονης έτρεξε στο διπλανό σπίτι και ζήτησε βοήθεια από έναν γείτονα, ο οποίος είδε νεκρή την άτυχη γυναίκα. Μάλιστα ο άνδρας με τη βοήθεια του γείτονά του κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Πάντως γείτονες του ζευγάριου στου Γκύζη περιγράφουν τον άνδρα του θύματος ως ένα άτομο που συχνά έπινε και έμπλεκε σε καβγάδες. Τονίζουν, ωστόσο, πως ποτέ δεν είχαν ακούσει το ζευγάρι να τσακώνεται και τον άνδρα να τα βάζει με την 62χρονη. Οι ίδιοι λένε πως η γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν αποκλείουν ο θάνατός της να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση