HomeΕΛΛΑΔΑΚαλλιθέα: Στη ΜΕΘ ο άνδρας που βρέθηκε μαχαιρωμένος σε διαμέρισμα

Καλλιθέα: Στη ΜΕΘ ο άνδρας που βρέθηκε μαχαιρωμένος σε διαμέρισμα

Γιατί οι Αρχές υποπτεύονται τη σύντροφό του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Λαϊκού Νοσοκομείου νοσηλεύεται ο 60χρονος άνδρας που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης με μαχαίρι στην οδό Σωκράτους στην Καλλιθέα. Τα τραύματα που φέρει ο άνδρας είναι στην κοιλιακή χώρα. Οι Αρχές ενημερώθηκαν για το συμβάν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Α.Τ Καλλιθέας.

Οι αστυνομικοί από το πρωί ανακρίνουν τη σύντροφο του άνδρα, η οποία από την πλευρά της ισχυρίζεται ότι ο 60χρονος μπήκε στο διαμέρισμα τραυματισμένος. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν «κενά» σε όσα είπε στους αστυνομικούς. Μάλιστα οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν κηλίδες αίματος πουθενά στην περιοχή, παρά μόνο μέσα στο διαμέρισμα.

Προς το παρόν η γυναίκα δεν έχει ομολογήσει ότι μαχαίρωσε τον 60χρονο. Σημειώνεται πως η σύντροφος του 60χρονου έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές καθώς έχει κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονία του πρώην συζύγου της.

Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού, ενώ οι γείτονες έκαναν λόγο για συχνούς καβγάδες και περιστατικά ξυλοδαρμού.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση