HomeHL-9ΣΟΚ: Βρετανίδα κατήγγειλε τον βιασμό της – Ο «άγνωστος» που τη βίασε φέρεται να είναι ο πατέρας της

ΣΟΚ: Βρετανίδα κατήγγειλε τον βιασμό της – Ο «άγνωστος» που τη βίασε φέρεται να είναι ο πατέρας της

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία απίστευτη περίπτωση βιασμού κλήθηκαν να ερευνήσουν τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης όταν μία 34χρονη Βρετανίδα πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία της, η ίδια μαζί με τον 62χρονο πατέρα της, το προηγούμενο βράδυ, πήγαν σε ένα μπαρ των Μαλίων και αφού κατανάλωσαν ποσότητα αλκοόλ έφυγαν ακολουθώντας διαφορετικές κατευθύνσεις.

Τότε, όπως καταγγέλλει, ένας άγνωστος άνδρας την «άρπαξε» και την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία όπου και την βίασε.

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις των αστυνομικών

Αμέσως μετά την καταγγελία ξεκίνησαν οι έρευνες των αρχών. Αφού έλαβαν τις απαραίτητες καταθέσεις στη συνέχεια οι αστυνομικοί ακολούθησαν την διαδρομή που έκανε η 34χρονη και συνέλλεξαν τα βίντεο από κλειστά κυκλώματα ασφαλείας.

Οι αστυνομικοί έμειναν… άφωνοι όταν διαπίστωσαν πως δράστης του βιασμού ήταν ο ίδιος της ο πατέρας.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, η σεξουαλική παρενόχληση του 62χρονου σε βάρος της κόρης του είχε ξεκινήσει από το μπαρ. Βίντεο δείχνει τον πατέρα να παρενοχλεί συνεχώς την 34χρονη η οποία σε κάποια στιγμή της βραδιάς τον χαστουκίζει.

Στη συνέχεια τα στοιχεία δείχνουν πως και οι δύο έφυγαν μαζί από το μπαρ και ακολουθούν ίδιες, και όχι διαφορετικές, κατευθύνσεις. Μάλιστα, είναι εμφανή τα σημάδια της μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ καθώς και οι δύο παραπατάνε στους δρόμους.

Συνελήφθη ο πατέρας

Χθες, οι αστυνομικοί έχοντας όλα τα στοιχεία προχώρησαν στην σύλληψη του 62χρονου πατέρας ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό αλλά και ενδοοικογενειακή βία.

Ο 62χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα που του άσκησε ποινικές διώξεις και στη συνέχεια ζήτησε κι έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την προσεχή Τρίτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες ενώ και η 34χρονη φαίνεται να έχει πέσει από τα… σύννεφα!

Διαφήμιση
Διαφήμιση