HomeHL-SportsΛουίζ Φελίπε: “Το μέλλον μου θα κριθεί τις επόμενες μέρες”

Λουίζ Φελίπε: “Το μέλλον μου θα κριθεί τις επόμενες μέρες”

Ο Λουίζ Φελίπε παραχώρησε συνέντευξη στη "Record" με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να σχολιάζει τα σενάρια για το μέλλον του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όλα είναι ανοικτά για το μέλλον του Λουίζ Φελίπε.

Ο ποδοσφαιριστής έγινε γνωστός στη χώρα μας από τις εμφανίσεις του με τον ΟΦΗ, ωστόσο παραμένει αβέβαιο τι του επιφυλάσσει η συνέχεια της καριέρας του.

Οι “ομιλήτες” θέλουν να κρατήσουν τον Βραζιλιάνο άσο, όμως η απόφαση θα παρθεί από την Σπόρτινγκ Λισαβίνας. Την περίπτωση του Φελίπε εξετάζουν ομάδες από Ιαπωνία, Τουρκία και Αραβικές χώρες.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

“Αυτή τη στιγμή ο Λουίζ Φελίπε ξεκουράζεται, μετά από μία σεζόν ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ, έχοντας ακόμα συμβόλαιο με τα Λιοντάρια και δε γνωρίζει ακόμα το μέλλον του, μετά το δανεισμό του στον ΟΦΗ Κρήτης. Τις τελευταίας ημέρες ο Βραζιλιάνος έλαβε προτάσεις από Ιαπωνία, από Τουρκία και Αραβικές χώρες.

Ο Λουίζ Φελίπε μίλησε αποκλειστικά στη Record, για τη σεζόν του στην Ελλάδα, που ήταν καλή μετά τον τραυματισμό του στο δεξί γόνατο και για την πιθανότητα να παίξει στην Ιαπωνία, την Τουρκία ή σε μια αραβική ομάδα:

“Ήμουν πολύ ικανοποιημένος από τη σεζόν μου στον ΟΦΗ Κρήτης. Ύστερα από λίγο καιρό, μπορώ να πω ότι ένιωσα πολύ ανάλαφρος στον αγωνιστικό χώρο, χαλαρός, έχοντας αναρρώσει πλήρως, το οποίο μου επέτρεψε να σκοράρω ξανά. Έφθασα με το πρωτάθλημα σε εξέλιξη και μετά βίας δεν καταφέραμε να είμαστε στους πρώτους έξι των πλέι οφ.

Είμαι παίκτης της Σπόρτινγκ και ο ατζέντης μου με κρατάει ενημερωμένο για το τι συμβαίνει. Έχουν ήδη γίνει κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να είμαι καλά πνευματικά και σωματικά, για να συνεχίσω την καριέρα μου”.

Σε αυτήν την περίπτωση, μήπως θα ήταν καλή ευκαιρία για να φύγει (από τη Σπόρτινγκ);

“Όπως είπα, αφήνω τα πάντα στα χέρια του προπονητή μου. Θέλω να κάνω τις διακοπές μου και να πετάξω και όποιο κλαμπ και αν είναι. Ήμουν πολύ ευτυχισμένος στη Σπόρτινγκ, έβαλα πολλά γκολ, μέχρι που έπαθα έναν τραυματισμό, που με ανάγκασε να μπω στο χειρουργείο και να μείνω εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δόξα τω Θεώ, πέρασα αυτή τη φάση και μπόρεσα να παίξω ξανά σε υψηλό επίπεδο, αυτό που ήθελα περισσότερο”.

Τέλος, ο Λουίζ Φελίπε δεν κρύβει ότι έχει άγχος να μάθει τι του επιφυλάσσει το μέλλον:

“Όλα εξαρτώνται από το τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες ή βδομάδες. Θα είναι το επόμενο βήμα. Το μόνο που είναι σίγουρο, είναι ότι θέλω να έχω μια ακόμα καλύτερη σεζόν, βλέποντας τι θέλουν από μένα και ποιοι είναι οι στόχοι”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση