HomeHL-9Αρχές της εβδομάδας στο Αυτόφωρο Δικαστήριο ο εργοδότης για τον ξυλοδαρμό του εργαζόμενου

Αρχές της εβδομάδας στο Αυτόφωρο Δικαστήριο ο εργοδότης για τον ξυλοδαρμό του εργαζόμενου

Πήρε αναβολή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Αυτόφωρο Δικαστήριο αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο 47χρονος εργοδότης ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια τον 24χρονο εργαζόμενό του επειδή του ζητούσε τα δεδουλευμένα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 47χρονος οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα στον εισαγγελέα Χανίων ο οποίος τον παρέπεμψε σε δίκη στο Αυτόφωρο.

Ωστόσο, οι συνήγοροι του εργοδότη ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να ενημερωθούν για την υπόθεση και έτσι η δίκη θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα δικαστήρια σήμερα βρέθηκαν μέλη του Εργατικού Κέντρου Χανίων αλλά και του Σωματείου Οικοδόμων δηλώνοντας πως βρίσκονται στο πλευρό του 24χρονου.

Τον χτυπούσε με αλυσίδα ποδηλάτου

Όλα συνέβησαν την περασμένη Τρίτη όταν ο 24χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος εργαζόταν τις τελευταίες ημέρες τοποθετώντας πλακάκια σε οικοδομή των Χανίων, συναντήθηκε με τον 47χρονο εργοδότη του σε περιοχή της Κισσάμου.

Ο 24χρονος ξεκίνησε για άλλη μία φορά μία συζήτηση για το πότε θα πληρωθεί αφού κάθε φορά που ερχόταν η ώρα της πληρωμής του ο εργοδότης του έλεγε ότι δεν είχε χρήματα να του δώσει.

Ο εργαζόμενος όμως, μην αντέχοντας άλλο να δουλεύει χωρίς να πληρώνεται, είπε στον 47χρονο ότι θα του κάνει μήνυση για να πάρει τα χρήματά του.

Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία, ο εργοδότης πήρε με μία αλυσίδα ποδηλάτου άρχισε να τον χτυπά με μένος στο κεφάλι και το σώμα ενώ στη συνέχεια τον άφησε αιμόφυρτο.

Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου χρειάστηκε να του κάνουν δεκάδες ράμματα στο κεφάλι ενώ οι γιατροί του περιποιήθηκαν και τις υπόλοιπες πληγές στον ώμο, την πλάτη και το υπόλοιπο σώμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση