HomeHL-LifestyleΗ Τζούλια Γκάρνερ θα υποδυθεί τη Μαντόνα στη βιογραφική της ταινία

Η Τζούλια Γκάρνερ θα υποδυθεί τη Μαντόνα στη βιογραφική της ταινία

Τον ρόλο διεκδίκησαν, μεταξύ άλλων, η Φλόρενς Πιου και η Αλέξα Ντέμι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η βιογραφική ταινία της Μαντόνα έψαχνε για καιρό πρωταγωνίστρια, την οποία εν τέλει τη βρήκε στη Τζούλια Γκάρνερ.

Το κάστινγκ για την εύρεση του προσώπου που θα υποδυθεί τη Μαντόνα κράτησε αρκετούς μήνες και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η ποπ σταρ ήταν αυτή που είχε τον τελευταίο λόγο στην επιλογή της ηθοποιού. Υπενθυμίζεται, ότι η Γκάρνερ έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τον ρόλο της Άννα Σόροκιν στη σειρά του Netflix με τίτλο «Inventing Anna», αλλά και στο «Ozark». Η Tζούλια Γκάρνερ μάλιστα, επικράτησε απέναντι σε άλλες καταξιωμένες ηθοποιούς, όπως η Φλόρενς Πιου, η Αλέξα Ντέμι του «Euphoria» και η τραγουδίστρια Sky Ferreira.

Στο παρελθόν, η Γκάρνερ είχε αποκαλύψει ότι λόγος που ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής, ήταν για να καταφέρει να γίνει περισσότερο εξωστρεφής.

Στην πορεία, σπούδασε κινηματογράφο στο Columbia University, όπου και γνωρίστηκε με κάποιον που δούλευε στο γραφείο casting της Σούζαν Σόπμακερ.

Λίγο αργότερα η Σόπμακερ της έδωσε τον πρώτο της ρόλο στο «Martha Marcy May Marlene», όταν εκείνη ήταν 17 ετών. Αναφορικά με τη βιογραφική ταινία της 63χρονης σταρ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ίδια η Μαντόνα έχει βοηθήσει στο σενάριο, την παραγωγή αλλά και τη σκηνοθεσία.

Η ταινία θα επικεντρωθεί στην καριέρα της από τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα. Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, το σίγουρο είναι ότι αποκλείεται να είναι έτοιμη μέσα στο 2022.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση