HomeHL-LifestyleΠαντρεύτηκε ο Φρανσουά Ολάντ τη Ζιλί Γκαγιέ -Πρώτος γάμος στα 67, για τον πρώην πρόεδρο

Παντρεύτηκε ο Φρανσουά Ολάντ τη Ζιλί Γκαγιέ -Πρώτος γάμος στα 67, για τον πρώην πρόεδρο

Οι γυναίκες του πρώην προέδρου της Γαλλίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Φρανσουά Ολάντ, πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, και η ηθοποιός Ζιλί Γκαγιέ είπαν το «ναι» το Σάββατο 4 Ιουνίου, στην περιοχή Κορέζ. Παντρεύτηκαν σε κλειστό κύκλο, στο δημαρχείο της πόλης Τουλ.

Είχαν κρατήσει μυστικό τον γάμο ως την τελευταία στιγμή, αποκάλυψε το τοπικό σάιτ la montagne. Ο δήμαρχος της πόλης, Μπερνάρ Κομπ, πάντρεψε τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας με την ηθοποιό.

Πολιτικός γάμος για τον Ολάντ και την Ζιλί Γκαγιέ

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει το ίδιο γαλλικό σάιτ, τη μυστική σχέση του οποίου είχε αποκαλύψει το περιοδικό Closer το 2014, έχει αγοράσει ένα σπίτι στους λόφους της πόλης Τουλ, από το 2018. Ο Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος υπήρξε βουλευτής της περιοχής Κορέζ και περιφερειάρχης, πριν γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν είχε ποτέ παντρευτεί στο παρελθόν και είναι η πρώτη φορά που αγοράζει ακίνητο εκεί.

Οι γυναίκες του Φρανσουά Ολάντ

Η Σεγκολέν Ρουαγιάλ ήταν ζευγάρι με τον Φρανσουά Ολάντ για 27 χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει 4 παιδιά. Γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι του πανεπιστημίου και κάποτε θεωρούνταν ένα ζευγάρι εξουσίας, καθώς και οι δύο είχαν φιλοδοξίες για το ανώτατο αξίωμα της χώρας.

Φρανσουά Ολάντ και Σεγκολέν Ρουαγιάλ

Η σχέση του Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ έγινε γνωστή όταν το γαλλικό κουτσομπολίστικο περιοδικό Closer κυκλοφόρησε το 2014 φωτογραφίες του τότε Γάλλου προέδρου σε ένα σκούτερ για να συναντήσει την αγαπημένη του λίγα στενά από το Μέγαρο των Ηλυσίων. Σε άλλες φωτογραφίες, έδειχνε το ζευγάρι να καταφθάνει χωριστά σε ένα διαμέρισμα.

Μάλιστα, το περιοδικό ισχυρίστηκε πως ο Γάλλος πρόεδρος και η ερωμένη του είχαν σχέση επί δύο χρόνια, παρόλο που εκείνη την εποχή η επίσημη ερωμένη του Ολάντ ήταν η Βαλερί Τριερβελέρ. Σύμφωνα με το ίδιο περιοδικό, Ολάντ και Γκαγιέ ξέκλεβαν χρόνο τα Σαββατοκύριακά τους για να ταξιδεύουν μαζί στη νότια Γαλλία.

Οι φωτογραφίες του περιοδικού Closer που αποκάλυψαν τη σχέση του Ολάντ με την Γκαγιέ

Ο ίδιος ο Γάλλος πρόεδρος δεν διέψευσε το δημοσίευμα για τη σχέση του με την Ζιλί Γκαγιέ, ωστόσο καταφέρθηκε εναντίον αυτού που χαρακτήρισε ως παραβίαση της ιδιωτικής ζωής.

Όσο για τη γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά, η Ζιλί Γκαγιέ είναι μια αρκετά γνωστή ηθοποιός στη Γαλλία, αν όχι διεθνώς, και έχει εμφανιστεί μάλιστα σε ένα από τα διαφημιστικά σποτ της προεκλογικής εκστρατείας του Ολάντ. Σε εκείνο το βίντεο, τον περιέγραψε ως «έναν ταπεινό άνδρα» ο οποίος «ακούει πραγματικά».

Είναι κόρη πλούσιου χειρουργού και έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, τον γεννημένο στην Αργεντινή σκηνοθέτη και σεναριογράφο Σαντιάγο Αμιγκορένα.

Φρανσουά Ολάντ και Βαλερί Τριερβελέρ -δημοσιογράφος που έγραφε για το περιοδικό Paris Match- υπήρξαν ζευγάρι για 7 χρόνια, μετά τον επίσημο χωρισμό του από τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ το 2007. Η Τριερβελέρ ήταν διαζευγμένη από τον δικό της σύζυγο, με τον οποίο έχει τρία παιδιά.

O Φρανσουά Ολάντ με τη Βαλερί Τριερβελέρ υπήρξαν ζευγάρι για 7 χρόνια

Την περίοδο που ήταν πρόεδρος της Γαλλίας ο Ολάντ, η Τριερβελέρ θεωρούνταν ανεπίσημα η Πρώτη Κυρία της χώρας, έχοντας μάλιστα το δικό της προσωπικό και γραφείο στο Μέγαρο των Ηλυσίων.

Μέχρι που έσκασε η είδηση για τη σχέση του Ολάντ με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, με την Τριερβελέρ να μεταφέρεται σε νοσοκομείο «για ξεκούραση και κάποιες εξετάσεις» και τα γαλλικά Μέσα να βρίθουν πως υπέστη νευρικό κλονισμό.

Ένας φίλος της ανέφερε τότε στο γαλλικό περιοδικό Le Point πως είχε πάρει «ένα χάπι παραπάνω», αλλά αρνήθηκε ότι επρόκειτο για απόπειρα αυτοκτονίας. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Γάλλος τότε πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε και επίσημα τον χωρισμό τους.

 

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση