HomeHL-GreeceΓιώργος Τράγκας: Ο μεγαλύτερος γιος του, Γιάννης, δηλώνει ότι θα αποδεχθεί την κληρονομιά του πατέρα του

Γιώργος Τράγκας: Ο μεγαλύτερος γιος του, Γιάννης, δηλώνει ότι θα αποδεχθεί την κληρονομιά του πατέρα του

Αδελφός Τράγκα: «Δεν ξέρω τι έκανε και πώς έβγαλε αυτά τα χρήματα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο μεγαλύτερος γιος του Γιώργου Τράγκα, Γιάννης, θα αποδεχθεί την κληρονομιά που άφησε ο πατέρας του, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» στο MEGA, ο Ν. Αγαπηνός τόνισε πως ο Γιώργος Τράγκας βρισκόταν διαρκώς υπό φορολογικό έλεγχο, ενώ ξεκαθάρισε πως ο δημοσιογράφος ήταν πολύ προσεκτικός και δεν φαίνεται ότι είχε κάτι να φοβηθεί για την περιουσία του.

«Ο Γιώργος Τράγκας ήταν ένας από τους συνεχόμενα φορολογικά ελεγχόμενους πολίτες. Προσωπικά, τον υπερασπίστηκα σε διάφορες δίκες για διάφορα φορολογικά αδικήματα, που οφείλουμε να πούμε ότι έχει απαλλαγεί αμετακλήτως. Ο φορολογικός έλεγχος στο πρόσωπό του δεν σταμάτησε ποτέ» δήλωσε, αναφέροντας πως η περιουσία του Γιώργου Τράγκα υπολογίζεται στα 25.000.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως ο Φρέντυ Τράγκας αποποιήθηκε τα περιουσιακά στοιχεία του πατέρα του και με ανακοίνωσή του ο δικηγόρος του, Θέμης Σοφός, κοινοποίησε πως ο Φρέντυ Τράγκας δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν.

Τι θα συμβεί αν η περιουσία του Γιώργου Τράγκα είναι προϊόν εγκληματικής δραστηριότητας

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα μίλησε και στον Alpha και στην εκπομπή «Tlive», σημειώνοντας πως ο εντολέας του δεν έχει καμία παρόμοια βούληση.

«Δεν υπάρχει καμία τέτοια βούληση από πλευράς του εντολέως μου για να αποποιηθεί την κληρονομιά στον βαθμό και το μέτρο που του έχει επαχθεί. Ο εντολέας μου δεν εμπλέκεται στο όποιο ποινικό σκέλος της υποθέσεως στον βαθμό που υπάρχει, αν υπάρχει. Σε οποιαδήποτε, δηλαδή, παρανομία. Τώρα που έχουμε πληροφορηθεί την ύπαρξη της διαθήκης είναι να αποδεχθεί με το ευεργέτημα της απογραφής, που σημαίνει ότι η οικονομική ευθύνη του περιορίζεται μέχρι της αξίας του ενεργητικού της περιουσίας που θα επαχθεί σε αυτόν».

«Αν κριθεί ότι η περιουσία του Γιώργου Τράγκα, που το αμφισβητώ, είναι προϊόν από εγκληματική δραστηριότητα, δεσμεύεται. Δεν θα έχει ευθύνη ο κληρονόμος. Θα μπορούσε να είναι αποδέκτης της περιουσίας οποιοδήποτε πρόσωπο», συνέχισε ο δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα, επισημαίνοντας ότι ο εντολέας του δεν γνώριζε το μέγεθος της περιουσίας και τις δραστηριότητες του πατέρα του.

Αδελφός Τράγκα: «Δεν ξέρω τι έκανε και πώς έβγαλε αυτά τα χρήματα»

Από την πλευρά του, μιλώντας στην εκπομπή «Live News», ο αδελφός του Γιώργου Τράγκα είπε: «Δεν είχα σχέση με τον αδελφό μου. Δεν με έχει καλέσει κανένας, ούτε έχω καμία σχέση. Τα περιουσιακά μου στοιχεία προέρχονται από τη μητέρα μου, είμαστε ετεροθαλή αδέλφια. Δεν είχα καμία σχέση με τη δημοσιογραφία ή με το τι έκανε ο αδελφός μου».

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι έκανε και πώς έβγαλε αυτά τα χρήματα. Ήξερα ότι βγάζει ένα περιοδικό. Μετά το δεύτερο διαζύγιό του δεν είχα καμία σχέση».

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση