HomeHL-LifestyleMasterChef: Καλλιόπη και Παναγιώτης στη μάχη για το τρόπαιο

MasterChef: Καλλιόπη και Παναγιώτης στη μάχη για το τρόπαιο

Οι δύο φιναλίστ διαγωνίζονται στην Τοσκάνη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, οι δύο φιναλίστ του φετινού MasterChef βρίσκονται στην τελική ευθεία και θα διεκδικήσουν επί ίσοις όροις τον τίτλο αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000!

Οι δύο παίκτες βρίσκονται στην Τοσκάνη της Ιταλίας εκεί όπου μεταφέρθηκε η μάχη για τους τελικούς του ριάλιτι μαγειρικής.

Αυτή τη φορά οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος προκάλεσαν τους δύο φιναλίστ να ανακαλύψουν μαγειρικά διαμάντια, που κρύβονται στα μικρά χωριά της Τοσκάνης, αλλά και να λάβουν μέρος σε δύο απαιτητικές δοκιμασίες τελικού.

Στην πρώτη τους στάση το γραφικό χωριό Panzano, οι δυο τους είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον παγκοσμίου φήμης κρεοπώλη Dario Cecchini. Σειρά είχε η πρώτη μαγειρική δοκιμασία, όπου έλαβε χώρα στον ιστορικό χώρο του Αββαείου του Pasignano και συγκεκριμένα στο εστιατόριο Osteria di Pasignano.

Το ζητούμενο αυτής της δοκιμασίας ήταν ένα menu τριών σταδίων με προϊόντα που παράγονται στην περιοχή γύρω από το Μοναστήρι.

Αυτή τη δοκιμασία βαθμολόγησε μόνο ο chef του εστιατορίου, ο βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin, Matteo Lorenzini.

Οι δύο φιναλίστ πρέπει να έχουν έμπνευση, δημιουργικότητα και άρτια τεχνική εκτέλεση προκειμένου να τα καταφέρουν σε αυτή την τόσο σημαντική μαγειρική αναμέτρηση.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση