HomeHL-LifestyleΠλατινένιο Ιωβηλαίο: Χάρι και Μέγκαν έφυγαν πριν ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις για τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Χάρι και Μέγκαν έφυγαν πριν ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις για τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ, δεν έμειναν έως την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων για τα εβδομήντα χρόνια της Βασίλισσας Ελισάβετ στο θρόνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προτού καν ολοκληρωθούν οι εντυπωσιακές εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, έφυγαν από την Βρετανία.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», το ζεύγος Σάσεξ αναχώρησε χθες με ιδιωτικό τζετ για τις ΗΠΑ , μία ώρα προτού ξεκινήσει η θεαματική παρέλαση μπροστά από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Αν και το ζεύγος Σάσεξ με τα παιδιά τους ταξίδεψαν από τις ΗΠΑ για να παραστούν στους εορτασμούς για την παραμονή της 96χρονης μονάρχη στο βρετανικό θρόνο, ήταν παρόντες, αλλά ήταν σαν να μην ήταν, όπως σχολιάζει ο βρετανικός Τύπος.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έδωσαν το παρών στην τελετή των Ευχαριστιών, αλλά έλειπαν από τις περισσότερες σημαντικές στιγμές του πλατινένιου Ιωβηλαίου.

Το ζευγάρι και τα παιδιά τους φέρονται να πέταξαν από το αεροδρόμιο Farnborough, δυτικά του Λονδίνου, στη 1.30 μ.μ. τοπική ώρα Βρετανίας την Κυριακή  λίγο πριν από την έναρξη της μεγάλης παρέλασης για το πλατινένιο Ιωβηλαίο στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας.

Το ζεύγος Σάσεξ δεν ήταν χθες στο Μπάκιγχαμ όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ βγήκε στο μπαλκόνι του Παλατιού για να χαιρετήσει το πλήθος, ενώ δίπλα της στέκονταν ο πρίγκιπας Κάρολος, η Καμίλα Πάρκερ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά τους.

Χάρι και Μέγκαν εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020 και μετακόμισαν στην Καλιφόρνια, προκαλώντας τριγμούς στο Μπάκιγχαμ.

Ωστόσο, οι φήμες για την παρουσία τους στο μεγάλο «πάρτι» του Ιωβηλαίου οργίαζαν μέχρι την τελευταία στιγμή, με πολλούς να αναφέρουν ότι η Βασίλισσα θα μπορούσε να κάνει μια εξαίρεση και να τους συμπεριλάβει σε όλα τα στάδια των εορτασμών.

Τελικά αυτό δεν συνέβη και, μάλιστα, στις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις τους βρίσκονταν σε απόσταση από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το ζεύγος Σάσεξ δεν παρακολούθησε τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση «Trooping the Color» από τον εξώστη του Μπάκιγχαμ, στο πλευρό της Βασίλισσας και των υπολοίπων μελών της βασιλικής οικογένειας, αλλά από ένα VIP σημείο, ένα παράθυρο με θέα στο εντυπωσιακό σόου.

Ουσιαστικά, με το ταξίδι τους έδωσαν την ευκαιρία στο τιμώμενο πρόσωπο, τη Βασίλισσα Ελισάβετ, να δει από κοντά τη συνονόματη δισέγγονή της, τη μικρή Λιλιμπέτ.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη της μικρής Λίλιμπετ στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία γεννήθηκε, αφού ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έφυγαν από το Παλάτι για να εγκατασταθούν στην Καλιφόρνια.

 

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση