HomeΚΡΗΤΗΣτον ανακριτή ο προπονητής πολεμικών τεχνών

Στον ανακριτή ο προπονητής πολεμικών τεχνών

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί οδηγήθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται για ασέλγεια κατά ανηλίκων.
polem
Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έχει ήδη ασκήσει κακουργηματικές διώξεις στον 46χρονο προπονητή για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων μετά τις καταγγελίες 8 μαθητών του που έκαναν λόγο για προσβλητική και υποτιμητική συμπεριφορά καθώς και ότι τους έβαζε να του κάνουν μασάζ ενώ εκείνος έβλεπε πορνό στο κινητό του.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για σκευωρίες.

«Κίνηση σπίλωσης της υπόληψης του 46χρονου», λέει ο δικηγόρος του

Αγανακτισμένος και φανερά απογοητευμένος με τα όσα έχουν καταγγελθεί εμφανίζεται ο 46χρονος προπονητής.

Μάλιστα, όπως τονίζει ο δικηγόρος του Βαγγέλης Στρατουδάκης, όλες αυτές οι καταγγελίες είναι «ανυπόστατες» και πρόκειται για «κίνηση σπίλωσης της υπόληψης του προπονητή».

«Πραγματικά είναι λυπηρό και θλιβερό αυτό που γίνεται για έναν άνθρωπο που μπορεί να είναι αυστηρός και ιδιαίτερα απαιτητικός και πειθαρχημένος αλλά, όπως γνωρίζει πολύ καλά όλη η κοινωνία του Αγίου Νικολάου, όλα αυτά είναι ανυπόστατα και αναληθή», τονίζει, μιλώντας στο cretapost ο κ. Στρατουδάκης και συνεχίζει:

«Όλες οι καταγγελίες των παιδιών που αναφέρουν για δήθεν σεξουαλική παρενόχληση ή ασέλγεια ή θωπεία δεν υφίστανται. Αυτά είναι προϊόντα νοσηρής φαντασίας».

Μάλιστα, η πλευρά του 46χρονου θεωρεί ότι όλα αυτά είναι υποκινούμενα καθώς εξηγεί πως «οι καταγγέλλοντες ανήκουν πλέον σε άλλο προπονητή και άλλη σχολή. Πρόκειται για το αντίπαλο σωματείο και είναι καθαρά κίνηση προκειμένου να θίξει την υπόληψη του 46χρονου. Μάλιστα, τα τελευταία τρία παιδιά που καταγγέλλουνε ο προπονητής έχει αρνηθεί να τους δώσει την καρτέλα αθλητή για να μην κάνουν μεταγραφή και γι’ αυτό γίνεται η καταγγελία. Είναι θλιβερό να προσπαθούνε να θίξουν και να σπιλώσουν έναν άνθρωπο με σκοπό να τον τιμωρήσουν για να του πάρουν μαθητές».

Ο 46χρονος προπονητής επιβεβαιώνει πως η συμπεριφορά του ήταν αρκετά αυστηρή στα παιδιά ωστόσο αρνείται όλα τα υπόλοιπα.

«Ο 46χρονος είναι ο μοναδικός που έχει χρυσά μετάλλια πανελλαδικά και παγκόσμια και είναι στο στόχαστρο», τονίζει ο κ. Στρατουδάκης και συνεχίζει: «Ο 46χρονος αναφέρει πως είχε αυστηρή συμπεριφορά στα παιδιά ειδικά όταν έχαναν κάποιους αγώνες με την έννοια ότι φώναζε στα παιδιά μπροστά σε κόσμο. Γιατί όπως αναφέρει δεν μπορούσε να διανοηθεί πως ο αθλητής του που είχε μαύρη ζώνη έχασε σε διοργάνωση από κάποιον που είχε μπλε ζώνη επειδή ήταν απρόσεκτος. Άλλο όμως να του φωνάζεις και άλλο να καταγγείλεις πράγματα που δεν υπήρχαν».

Συγκλονισμένοι γονείς και τοπική κοινωνία

Οι γονείς των μαθητών δηλώνουν συντετριμμένοι από τα όσα φέρεται να βίωσαν τα παιδιά τους.

«Σοκαρίστηκα, μου έπεσε σαν βόμβα στο κεφάλι αυτό που συνέβη και ακόμα σήμερα αδυνατώ να το πιστέψω», δήλωσε στο cretapost πατέρας 4 μαθητών που έχουν καταγγείλει τον 46χρονο προπονητή και συνεχίζει: «Κι εγώ και η μητέρα των παιδιών είμαστε τρομερά εκνευρισμένοι και στεναχωρημένοι. Δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματα μου αυτή τη στιγμή».

Παράλληλα, ο πατέρας ενός 16χρονου – σήμερα – παιδιού εμφανίζεται συγκλονισμένος λέγοντας στο cretapost πως «ήμουν πάντα δίπλα στο παιδί μου. Σε όλους τους αγώνες το συνόδευα. Δεν άφηνα το παιδί μου μόνο με τον προπονητή γιατί έβλεπα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μόνο δύο φορές: σε σεμινάρια και σε ένα καλοκαιρινό camp τον άφησα να πάει μόνος του με τα άλλα παιδάκια και θα το μετανιώνω σε όλη μου τη ζωή. Δεν περιγράφονται όσα βιώνουμε με τον … (σ.σ. προπονητή) που ήθελε να μας καταστρέψει, να μας κάψει τα παιδιά».

Διαφήμιση
Διαφήμιση